Smart dävert viker upp jollen på högkant

Gustav Morin

Gustav Morin

annons Hela artikeln linje langre 1 stor

Svenska Dinghy Rings har en enkel lösning för dig som tycker att jollen tar för mycket plats ombord och inte vill ha den på släp.

Svenska Dinghy Rings lanserar en sinnrik konstruktion som gör att man kan backa in jollens pontoner i två roterbara ringar och på ett enkelt sätt snabbt vika upp jollen ur vattnet. Utombordsmotorn kan sitta kvar och det blir ändå plats över på badbryggan för både ankarspel och badhäng.

Man slipper alltså krånglet och utrymmesförlusten med att pumpa och stuva jollen ombord, och den stora inverkan på fart och bränsleförbrukning som det blir när jollen släpas efter båten.

Dinghy Rings FLEX redMed Dinghy Rings är jollen alltid tillgänglig. Sjösättnings- och hissmanövern går i en handvändning.

Dinghy Rings ROADFör alla som tvingats byta båten mot husbil eller husvagn – med Dinghy Rings kan ni åtminstone få med en jolle på semestern. 

För fritidsbåtar finns idag tre varianter av Dinghy Rings, varav en inte kräver någon fast installation alls.

Bolaget har sedan starten sålt omkring 500 exemplar och nu satsar man stort på den internationella marknaden som växer för både båt och husbil.

För att påbörja resan ut i världen genomför Dinghy Rings i dagarna en crowdfunding där många redan blivit delägare. Är du ute efter en smart lösning för jollen kan det vara värt att kolla in konceptet och samtidigt ta en bit av kakan. Produkten är patenterad i Sverige och USA och fler länder på gång.

Dinghy Rings BOLDDinghy Rings outboard mountedMer information om Dinghy Rings och kampanjen finns här: 
www.fundedbyme.com/dinghyrings
www.dinghyrings.com

images_banners_Sponsrade_artiklar_2019_Dinghy_Rings_Dinghy_Rings_BOLD_Coronet

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar