Regler

Profilbild

Patrik Norling

Följande regler gäller på hamnen.se Båtbörsen.

Endast privatpersoner: Hamnens privatannonser är till för privatpersoner som har rätt att ingå avtal, enligt konsumentverkets regler. Annonsörens namn skall alltid uppges.

Beskriv varan i rubriken: Annonsrubriken måste tydligt beskriva varan. Inga onödiga tecken får användas i rubriken.

Inga dubbletter: Det är inte tillåtet att lägga in samma annons mer än en gång samtidigt. Radera den gamla först innan du lägger in den nya. Det är inte heller tillåtet att lägga in samma annons under flera län eller i mer än en kategori.

Olagliga eller stötande annonser: Annonser som innehåller olagligheter eller på annat sätt kan verka stötande (t.ex. pornografi) är ej tillåtna. Även annonser som anses oseriösa raderas.

Restriktioner mot länkar: Länkar och bilder i annonser skall beskriva varan du säljer eller vill köpa. Det är därmed inte tillåtet att t.ex. länka till en sida som inte ger mer information om själva varan. Det är ej heller tillåtet att länka till en annan annons- eller auktions-webbplats.

Upphovsrätt: Alla rättigheter till annonstexten och bilden överlåts till hamnen.se. Det är ej tillåtet att ”låna” bilder från andra annonser eller kopiera hela annonstexter. Bilderna är skyddade under upphovsrättslagen.

Kan annonsören endast nås via telefon skriv detta i annonstexten, e-postadressen är dock obligatorisk för att kunna annonsera ut en vara.

Annonsören är personligen ansvarig för annonsens innehåll. Hamnen.se ansvarar inte för den utannonserade varan och inte för annonsens innehåll.

Skulle annonsen inte godkännas får en ny annons läggas in utan kostnad, återbetalning sker ej.

Reglerna finns för att hålla en hög kvalitet på annonserna på Hamnen.se. Reglerna uppdateras löpande och kan därför förändras med tiden. Vi förbehåller oss rätten att avgöra när en annons bryter mot Hamnens regler.

© Hamnen.se 2013

Relaterade artiklar

Swan Shadow 2 Puff

Swan Shadow – anrika Nautors första motorbåt!

image

Nautiques nya wakeboardbåt – friskt vågat med bara el!

Precision against the dock-2

Volvo Pentas nya teknik för automatiserad tilläggning

HyCruiser 28 4

HyCruiser 28 – med batteri och vätgas i 180 sjömil!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar