Årets mest klickade artiklar!

Gustav Morin

Gustav Morin

Fler bilder på groteska styrpulpetaren!Här kommer listan på årets mest klickade artiklar i Hamnen.ses populäraste kategorier. Alltifrån hetaste utflyktsmålet, klurigaste uppfinningen, bästa badleksaken, knäppaste kraschen, intressantaste motorbåten till årets begaffär. Med mera!

Det finns inga utnämnda vinnare i listan som följer. Här redogör vi bara för vilka artiklar som blivit mest klickade under året.

Vi kan konstatera att enorma motorer, förvuxna småbåtar och akterspeglar som rymmer fler utombordare än vad någon trodde var möjligt – är något som Hamnen.ses följare gillar. Om man klickar med imponerade ögon eller av äckel lämnar vi öppet.

I andra änden av spektrumet gillar och klickar följarna gärna och ofta på artiklar som handlar om miljöfrågor. Här har unge Boyan Slats uppfinningar nått klicktoppen.

Något som också spelar miljömelodin och som nått klicktoppen är Loxo 32 som är årets mest klickade motorbåtstest. Visst drivs den av en dieselmotor men den klarar sig på 70 hk och skrovformen lämpar sig väl för framtida uppgradering till eldrift. 

Båtstölder är dessvärre fortfarande ett enormt problem. Lyckligtvis blir några haffade och när det fångas på film är klicksuccén ett faktum.

Peter Forsberg är ett kärt namn i vårt land och när han investerade än mer i båtbranschen så föll det läsarna på läppen.

I övrigt kvalar knölvalar, automatiska dragkrokar, krascher och rejäla pendlarbåtar in på klicktoppen.

Håll till godo:

Det svenska foiling–undret!Årets lyft!
America´s Cup är den absoluta spjutspetsen. Punkt. Men med detta sagt så ligger också Sverige märkligt långt fram i utvecklingen. Hamnen.se spanar in det svenska foiling-undret.

Ny dragkrok traileruppfinnigÅrets dragkrok.
En grupp svenska kvinnor har utvecklat en ny teknik som kan koppla ihop bil och släp automatiskt – utan att föraren behöver ratta in rätt mot kroken eller ens kliva ur bilen.

Här sjösätts räddningen för världshaven!Årets uppfinning.
Nu är den verklighet, Boyan Slats geniala uppfinning, som ska rädda haven från ett av jordens största och snabbast växande miljöhot.

Buster Phantom Cabin – nästan alla rätt!Årets hyttbåt.
Att skapa en bra hyttbåt är inte lätt då fallgroparna är många. Men i nya Buster Phantom Cabin har man lyckats undvika nästan alla. Se testen!

Foppa Yamaha Marine Store Årets affär i båtbranschen.
Ordvalet imperium må vara lite väl tilltaget men när hockeylegenden nu sätter ihop sitt drömlag och siktar på en direkt omsättning på en kvarts miljard kronor, så blir han direkt en av Sveriges största spelare i båtbranschen.

Flamingo med flyt.Årets badleksak.
Samla kompisgänget och kasta loss med din nyinköpta rosa flamingo.

180619 Loxo 32Årets motorbåt.
Det blir ofta orimligt dyrt att åka på långtur med stora motorbåtar. Att tanka är traumatiskt och att lämna motorer och drev på service ännu värre. Loxo 32 ska vända på steken.
Vi åker till England och testar!

Hållö – utpost med något för alla.Årets utflyktsmål.
Om det är öns historia, den idylliska hamnen eller de mystiska krumelurerna på berghällarna som lockar mest är oklart. Klart är att många älskar Hållö. Se videon från vårt besök!

Anytec 1021 – ny herrejössesmodell med 1 600 hk!Årets Blocket-klickis.
Om ägaren fått nog av all uppmärksamhet och nu söker något subtilt är oklart. Klart är dock att Anytecs värsting ligger ute på begagnatmarknaden – till ett lägre pris än tidigare.

Polisens nya superbåtar!Årets myndighetsklickis.
Radiobil, fast båt, och en laståsna – det är svenska Sjöpolisens nysatsningar inför sommaren.

Starka bilder – här smäller det!Årets krasch.
Här är alla båtmänniskors värsta mardröm. Att bli överkörd av en stor, snabb och tung motorbåt med en förare som varken ser eller hör. Utan som bara kör. Varning för starka bilder!

Nor Tech 450Årets akterspegel.
Avskyvärd eller imponerande – i vilket fall är norska Nor-Techs styrpulpetare spektakulär. Här berättar vi om pris, vikt och om den roligaste detaljen.

SSRS säljer sin tungviktare.Årets begbåt.
Svenska Sjöräddningssällskapet säljer tungviktaren Sparbanken Tanum som har tjänstgjort heroiskt i 25 år.

Närkontakt med knölvalar utanför Sandhamn!Årets svenska valspaning.
Få, om ens någon, kan ha missat att det var valår i år och för tre vänner på seglats blev det valvaka utanför Sandhamn. 
Hamnen.se ringer upp Björn Sorkin som såg och filmade spektaklet.

Båttjuv fångad på film och bar gärning.Årets fångst.
Filmen som visar hur polisen fångar en båttjuv på bar gärning har fått mycket uppmärksamhet. Hamnen.se ringer polisinspektör Thomas Andersson.

Fler bilder på groteska styrpulpetaren!Årets monsterbåt.
För den som har råd med en lyxjakt men föredrar en ”styrpulpetare” är den här rackaren på 65 fot ett hett alternativ.

Fler bilder på groteska styrpulpetaren!

Relaterade artiklar

America's Cup capsize

Häpnadsväckande krasch för Team New Zealand i America’s Cup!

batar_motorbatar_2019_Delta_vs_HCB_Delta-60-vs-HCB-Estrella-65

Delta 60 Open vs HCB 65 – vett eller vansinne?

nyheter_2012_09_Crash

Family guy visar virala båtkraschen

Fler bilder på groteska styrpulpetaren!

Fler bilder på groteska styrpulpetaren!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar