Färre bakterier i diesel

Redaktionen

Redaktionen

Diesel Plus är ett tillsatsmedel som förhindrar och bryter ned bakterie-, svamp- och slambildning.
Upp till fyra procent besparing på bränsle, motorn går tystare, mjukare och begränsar avgasröken, uppger importören Bejting International i ett pressmeddelande.

Endast 100 ppm vatten i en dieseltank räcker för att mikroorganisk tillväxt kommer att ske. Kontaminationen av diesel kan ske allt ifrån tillverkningen, tankbilar, tankstationen och slutligen i din egen bränsletank. Problem så som igensatta filter, spridare, bränsleledningar och korrosion blir ofta resultatet av detta.

 

Bränsletankar har alltid en viss mängd vatten . Detta beroende av den normala kondens som förekommer. I gränsskiktet mellan diesel och vatten växer dessa bakterier, som bildar slem, alger medmera. Nyare motorer har dessutom känsligare insprutningssystem och kräver ett rent bränsle.

 

Diesel Plus, är ett tillsatsmedel som förhindrar och bryter ned bakterie-, svamp- och slambildning. Upp till fyra procent besparing på bränsle genom att tillsatsen höjer CETAN-talet. Motorn går tystare, mjukare och begränsar avgasröken. ”Spikandet” hos en kall motor minskar. Innehåller smörjning för injektorerna vilket minskar förslitning. Enkel förpackning med dosering. Blandning 1:1000. En flaska 500 ml räcker till 500 liter diesel.

 

Import: Bejting International AB, 08-755 43 34

tillbehor_Motor_diesel-plus

Relaterade artiklar

ElwoodIngang

Elwood 550e HT – tradition och innovation i ett!

SvavareTraIngangX

Hemmabygge – amfibiebåt helt i trä!

SailingVagabondeIngang

Kända Youtubers satsar på extrem trimaran!

RenaBottenIngang

Genomskinliga båtar – rena botten!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar