Flexideck, ett alternativ till teak

Redaktionen

Flexideck_1285Flexideck Sweden AB och Nord West har påbörjat ett samarbete. Nord West kommer från och med 2011 att kunna erbjuda Flexiteek till de kunder som önskar ett alternativ på de ytor som i dag har traditionell teak.

– Vi är självklart glada för det nu påbörjade samarbetet, säger Rolf Skånberg VD på Flexideck Sweden AB. Samarbetet visar att Nord West vill kunna erbjuda sina kunder det bästa marknaden har att erbjuda.

Först ut är en nytillverkad Nord West 370 Flybridge med monterat Flexiteek på alla yttre gångytor. Detta innebär att båtägaren inte kommer att behöva göra något direkt underhåll på däcket, som ändå kommer behålla den gyllene färgen.

– Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder olika alternativ, säger Benny Martinsson VD på Nord West. Flexiteek har visat sig ha den höga kvalité som vi eftersträvar på alla de båtar som vi tillverkar.

Ytterligare information och visning av Nord West 370 Flybridge årsmodell 2011 med Flexiteek kommer att ske onsdagen den 8 december 2010 kl 14.00 i visningshallen hos Nord West på Vindön, Orust.

Flexideck_1285

Relaterade artiklar

bloggare_Elias_analys_Elias_analys

Redaktörens egna tankar – nu startar “Elias analys”

racing_motorsport_2013_F2_VM_Pole_for_Stark_in_Stockholm

Svensk seger i fartfesten på Riddarfjärden

Loogna spanar in prylar på Allt för Sjön 2012

Bästa båtprylarna för att öka komforten ombord

Greenline 33

Miljöfokus på Båtmässan i Göteborg

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar