Foppa-toffeln går till sjöss

Redaktionen

Redaktionen

Foppatoffeln gÃ¥r till sjössCrocs nylanserar i Sverige, och släpper skor lämpade att ha på båten. Skorna är ergonomiska och lätta samtidigt som de ska ge ett  klassiskt utseende.

 Crocs båtsko för herrar heter Cove och är en klassisk seglarskomodell, vars sula, sägs enligt ett pressmeddelande, har ett extremt bra grepp och är samtidigt följsam och bekväm.

 

På skons sidor finns det ventilerande luftfickor som gör att foten andas och mår bra.

 

Foppatoffeln går till sjöss

För damerna som ska ut med båten i sommar passar skomodellen Olivia. Olivia är en lätt och stilren  ballerinainspirerad modell vars innersula har små cirkulationsknoppar som stimulerar blodcirkulationen i fötterna. Den räfflade yttersulan ger ett bra grepp så att man känner sig trygg på båtdäck.

Olivia och Coves sulor är gjorda i det dynamiska materialet Croslite? som är ett ergonomiskt och antibakteriellt material som lindrar muskeltrötthet med upp till 62,6 % jämfört med att vara barfota. Croslite? gör även att båtskorna passar utmärkt att gå barfota i och förblir luktfria – även under varma sommardagar ute på sjön.

För mer information om Croslite: www.crocs.com/products/footwear/croslite

Olivia finns i fem färger – svart, brunt, lila, rött och i guld. Cove finns i fyra färgkombinationer – svart och brunt, helbrunt, pärlvit och pärlvit och navy.

Foppatoffeln går till sjöss

Relaterade artiklar

nya-hamnen-pressutskick

Nu startar nya Hamnen.se!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar