Hamnen.se livesänder varje dag från Allt för sjön

Gustav Morin

Gustav Morin

Hamnen Live show AFS PuffPå fredag drar båtmässan Allt för sjön 2014 igång och därmed Hamnen.ses livesändningar från mässgolvet. Kom och titta vid vår scen på entrétorget eller följ oss live på webben. Vi träffar kändisar och profiler, gör reportage om båtar och lär av proffs. Sändningarna sker två gånger per dag.

Det finns massor av intressanta nyheter och båtar på Allt för sjön 2014 och om man håller sig uppdaterad på Hamnen.se har man en fullspäckad båtvecka att se fram emot. 

På eftermiddagarna sänds magasinprogrammet Hamnen live show som leds av Hamnen.se-profilerna Claes Olivecrona och Gustav Morin. De sker i samarbete med båtmässan Allt för sjön och kommer att sändas varje dag under mässan, på helger 16.00 och på vardagar 17.30. Eftersom det är livesändning kan alltid otippade saker hända men vi kan med säkerhet säga att det blir många reportage från mässgolvet. Vi går ombord och tycker till om de vackraste, snabbaste, största, minsta, bästa, nyaste och knäppaste båtarna och prylarna. Vi bjuder också in gäster till studion som kan inspirera om olika sätt att njuta av hav, skärgård, segling eller motorbåtsåka.

Yrvind och Skinnarmo
Bland andra kommer äventyrare som Sven Yrvind och Ola Skinnarmo att berätta om sin relation till båtlivet och om vad de har på gång. Hur går det egentligen med Sven Yrvinds bygge av båten på ynka tre meter som han ska segla runt jorden med? Och hur har det gått för Skinnarmo att leta fartyg i Antarktis?

Markoolio, F1-förare och Atlantroddare
Vi träffar också Sveriges nya hopp i Formel 1, tjejerna som ska vinna OS i seglingsakrobatik och männen som rott över Atlanten. Vi träffar också Markoolio som berättar om alldeles särskilda sätt att roa sig på havet.

Men det blir inte bara underhållning. Ytterst seriöst och lärorikt blir det vid lunchtid varje dag. Klockan 10.30 på helger och 12.30 på vardagar sänder vi ett program under namnet ”Alltid lär man sig något” där proffsen delar med sig av sina tips om hur man blir en bättre båtmänniska eller kanske bara om hur man seglar snabbare eller har det roligare på sjön. Vi snackar bärplan med en av Sveriges bästa flygseglare, en professor och en uppfinnare utvecklar det ämnet ytterligare och en fransos talar om hur han ska lyckas sälja världens snabbaste serieproducerade bärplanssegelbåt som också ställs ut på mässan. 

Än mer lärorikt
Det kommer också proffs som lär om träbåtsvård, knopar, motormeck, om nya toalagen, hur man seglar mer effektivt med mera. Vi träffar också unga som gamla oceanseglare och får tips på hur man enklast seglar över atlanten, tar sig till medelhavet med egen båt eller gör segling till sitt yrke.

Det blir alltså en fullspäckad vecka för alla båtentusiaster och vi har bara nämnt några av ämnena som kommer att beröras. Vill ni komma med tips på saker som ni tycker att vi ska ta upp eller profiler vi borde bjuda in till studion, kommentera här nedan eller skicka mejl till info@hamnen.se

Snabbfakta:
Programmen sänds två gånger per dag. Först ut är ”Alltid lär man sig något” som sänds 10.30 på helger och 12.30 på vardagar. Magasinet Hamnen live show sänds 16.00 på helger och 17.30 på vardagar.

Se mer om vad som händer och vilka båtar som kommer till Allt för sjön 2014!

nyheter_2014_AFS_Hamnen_live_show_Hamnen_Live_AFS_FB

Relaterade artiklar

Allt för sjön

Båtmässorna bommar igen och satsar digitalt

Allt for sjon

Allt för sjön stängs på grund av Coronaviruset

nyheter_2016_DragspelsHellman_Ingang_HellmanIngang

Dragspels–Hellman är på rymmen!

batprylar_2016_RaymarineRadar_Ingang_RayRayIng

Raymarine Quantum – ny radar för vanligt folk

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar