I Kalifornien kommer Nissarna i båt

Redaktionen

Redaktionen

En och annan ljusslinga gick åt när det i helgen var julparad i Newport Beach, Kalifornien. Runt 100 båtar, allt från kajaker till 100-fotare, motor- och segelbåtar och lyxvillor utefter beachen hade fullt pådrag. Helt i amerikansk anda.

Julparader med båtar i varmare vatten som Västindien, Australien, Nya Zeeland och USA är ett publikdragande nöje. Värst (eller bäst) är paraden i Newport Beach, Kalifornien som anser sig vara ett av landets större evenemang.

I år var det den 99:de ”Christmasboatparade” i Newport Beach och årets tema var ’Twas the Lights Before Christmas”, vilket hamnen.se ställer sig något undrande över vad temat egentligen innebar.

Ljusslingor i alla möjliga färger och uppsatta på båtarna i fantasifulla varianter var det i alla fall. Priser delades ut till ”Temats bästa båt”, ”Bästa Ljussättning”, ”Bästa Musik”, Bästa Nykomling”, Bästa Humor och Originalitet”.

Villorna och affärerna utefter vattnet där båtparaden drog fram hade sin egen tävling ? ”Ring of Lights”.

Intresserade kan boka en flygbiljett till Kalifornien och gå på prisutdelningen fredagen den 18 januari på Balboa Bay Club & Resort. Garanterat glittrigt.

Mer om julglittret här.

nyheter_47knop_chbest-power-boat

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar