Instrument-serie från Garmin

Redaktionen

Redaktionen

GPS:er, plottrar och radarantenner har den marina sidan av Garmin länge producerat. På Båtmässan i Göteborg lanserar nu företaget även en instrument-serie.

Flexibilitet och specialanpassning låter bra, men vid en första titt kan informationen från displayen uppfattas som svåravläst och plottrig.

 

Så här presenterar Garmin sitt nya mulitfunktionsinstrument:

När Garmin äntligen tar fram ett marint instrument så gör de det med besked. Nya GMI 10 är ett flexibelt multifunktionsinstrument som ger möjlighet till specialanpassning i sittbrunn och cockpit med mindre antal instrument.

GMI 10 kan visa allt från basinformation som log, lod, vind och vattentemperatur till detaljerad GPS information, motordata, bränsleinformation, alarm och mycket mer. Användargränssnittet är ”Garminenkelt”, displayen har en stor ljusstark QVGA skärm på 3,5 tum med 320 x 240 pixlars upplösning.

GMI 10 är kompatibel med alla Garminsensorer som stöder NMEA 2000 eller NMEA 0183, instrumentet är även kompatibelt med andra NMEA sensorer som vindgivare och autopilot.

Ca priset i grundutförande är 6395:-

Med tillbehör som Högkänslig GPS-antenn för ca 2495:-, Bränsle sensor för ca 2195:- och Djupgivare (kommer under senvåren) för 2195:- ger Garmins nya multifunktionsinstrument full kontroll på vad som händer i och omkring båten.

www.garmin.se

tillbehor_Navigation_gmi_10puff

Relaterade artiklar

Screenshot 2021-01-22 at 13.56.23

Otroligt hemmabygge – 74 fot av solid livsglädje!

Visby stridsfartyg

Stealth korvetten Visby – en smygare i världsklass!

Uppblåsbar fiskeflotte – för familjen?

Outdoor Boys – stora äventyr med liten budget

Poliskrasch

Polisen går på grund!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar