Kiropraktorbåten räddar trasiga båtryggar!

Gustav Morin

Kiropraktorbaten Trots att fjädrande säten i båtar blir allt vanligare så består uppenbarligen ryggproblemen i skärgården. Kiropraktorbåten gjorde succé ifjol och gasar på även den här sommaren.  

Förra sommaren körde Kiropraktorbåten igång sin verksamhet ”på riktigt” efter att testat i liten skala 2017. Resultatet blev långt över förväntan – mottagandet bland både fastboende och båtbesökare var mycket positivt.

– Om läkarbåten och veterinärbåten kunde starta sina verksamheter, så kunde väl jag köra igång med kiropraktorbåten, tänkte ägaren och initiativtagaren Fredrik Karlsson som är legitimerad kiropraktor och massageterapeut.

Kiropraktorbaten inne En gammal läkarbåt har renoverats och förvandlats till kiropraktorbåt. 

– Jag behandlade fast boende, fritidsboende samt folk ute på båtsemester som fått ont i exempelvis rygg eller nacke. De var så himla tacksamma att slippa åka iväg till någon kiropraktor, naprapat eller massageterapeut för att få hjälp.

Nu planeras det för fullt inför sommarens turlista. Från norr till söder i Stockholms skärgård, från Furusund till Ornö. Det blir några nya platser och det försvinner några från förra året. Information om vilka platser och vilka tider samt hur man bokar tid kommer man finna på Kiropraktorbåten på Facebook eller www.kiropraktorbaten.se

Kiropraktorbaten front Att ta sig in till stan från skärgården i en skumpande båt är ingen höjdare om man har ryggskott . Den ambulerande skärgårdskiropraktorn har fått mycket uppskattning.

Det är den gamla läkarbåten som gick i skärgården förr som Fredrik Karlsson köpte 2017 och sedan renoverade grundligt. Båten är nu anpassad för att kunna utföra kiropraktiska behandlingar. Övrig tid på året behandlar Fredrik patienter i Stockholm. Han har en gedigen erfarenhet av båtar och skärgården då han bl.a. gjorde sin militärtjänst som stridsbåtsförare.

nyheter_2019_Kiropraktorbat_Kiropraktorbaten

Relaterade artiklar

batprylar_2017_Bernico_suspension_seats_Bernico_seats

Intressant ergonomitänk i extrema båtar

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar