Toppfart 100 knop – Bimba satsar stort och tar steget upp till Formel 2

Redaktionen

Redaktionen

Bimba100515_rundbana-2054

2012 kommer jag att satsa för att kliva upp till Formel 2. Jag är också utvald att delta i det första och helt enda kvinnliga ’All-female racing team’ för det prestigefyllda 24-timmars racet i Rouen, Frankrike 26-27-28 maj.

Just nu arbetar jag som mest med att knyta an sponsorer och samarbetspartners inför kommande säsong. Detta är för mig det viktigaste eftersom de gör det möjligt för mig att nå mina mål och genomföra utmaningarna detta år. För att jag ska kunna avancera krävs en helt ny kategori av budget, då jag är på jakt efter att införskaffa ett nytt ekipage.

Ett av mina samarbeten i sommar, kommer att bli tillsammans med Ramsmorsa Varv AB ute på Ljusterö. Varvet kommer 7 juli att bjuda in till ’Sång på Varvet’, en musikkonsert med kända artister som beräknar locka ca 1200 gäster. Innan konsert och middag bjuder jag in till ett racingevent, där man får åka med i olika racerbåtar.

I nuläget går mycket av min tid till fysiska träning. För att klara av de fysiska påfrestningarna denna säsong krävs extrem uthållighet, speciellt för 24-timmars racet i Rouen i maj. Mitt träningsschema består just nu av 3-4 konditionspass/veckan samt 2-3 styrkepass/veckan. Jag är oerhört tacksam att World Class Värmdö supportar mig genom att hjälpa mig nå mina mål och att vara tränad för att tävla i denna tuffa VM-serie. 

Följ min passion för racingen då jag kommer att berätta om mina utmaningar och upplevelser här på hamnen.se.

Bimba100515_rundbana-2054

Relaterade artiklar

racing_motorsport_2015_ErikKrasch_Ingang_StarkKraschIngang

Svenska F1–stjärnan i dramatisk krasch

racing_motorsport_2014_ErikStarkVM_Ingang_ErikStarkIngang

Formel 2 – Erik Stark världsmästare igen!

racing_motorsport_2014_F1_svensk_storsatsning_Jonas_F1_Jonas

Svensk storsäsong i F1

racing_motorsport_2013_F2_VM_Sydafrika_Puff_F2_Racing_1

Erik Stark världsmästare!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar