De tunga elefanternas mäktiga dans

Redaktionen

Redaktionen

Är din båt kortare än 31 meter? Då får du leta efter en annan kappsegling. I St Barths Bucket Regatta deltar ett 40-tal av världens allra fläskigaste segeljakter. Vi frossar i bilder från den senaste uppgörelsen i Karibien.

Deltagarna i St Barths Bucket Regatta kommer för att träffa andra välbärgade älskare av hav, superjakter, cocktailpartyn och middagar och kappsegling. Och kanske kamma hem ”Bucket Trophy” som går till totalsegraren. Den som inte har turen, medlen eller kompetensen att gå för totalsegern kan alltid sikta på att bli klassegrare. Eller kanske kamma hem någon av de många andra utmärkelserna.

För många utmärkelser finns det att tävla om i giganternas kamp. Man kan få pris för bästa teamwork, bästa bidraget till evenemangets trevnad, bästa sportslighet, bästa humör och humor. För att nämna en del. Så få som möjligt ska behöva gå lottlösa i miljardärernas båtvärld.

St Barths Bucket Regatta 2014 hölls i år mellan 27-30 mars. Den som har rätt storlek på båt och som är sugen på nästa års evenemang bör boka in den 19-22 mars 2015.

batar_Lyxyachter_2014_StBart_Stbarth

Relaterade artiklar

OTAM 65 DRONE-107

Otam 65 HT – lyxjakt på 32 ton i 60 knop!

X-Yachts X-Power 33C 5

X-Power 33C – premiär för X-Yachts första motorbåt

Classic Yacht

Makalös renovering av klassisk träjakt

Anna Sandgren lyxjakter Monaco 2

Verklighetsväjarna och det försvunna samvetet

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar