Lyxjaktslivet på en minut

Lyxjaktslivet på en minut

Gustav Morin

Den som hungrar efter extremt snabba segelbåtar utan avkall på flärd, vackra platser, snabba tenderbåtar eller bara extrema superjakter, löper nu risk för total abstinens. I den här videon ringas hela lyxjaktsspektrat in på en minut.

Videon är resultatet av företaget Superyachtmedias ambition att samla alla sina bästa bilder och baka ihop dem till en kort promo om sin verksamhet.

Vi kan konstatera att de inte lär lida nämnvärt på jobbet och att det trots finanskriser verkar finnas både en och annan båtfantast med pengar att bränna kvar ute i världen.

Här ovan är ett lugnare videoexempel på en jakt som sägs vara väldigt åtråvärd i den smått bisarra lyxjaktsvärlden, där grundkraven på utrustning överstiger vad de flesta normalt funtade båtmänniskor ens kan hitta på. Just den här jakten heter My Secret och är byggd av Hessen Yachts, som ska vara väldigt öppna för urspårade idéer hos sina storsinta kunder.

Till sist en segeljakt med total inriktning på cruising. Just denna heter Red Dragoon och är 52 meter lång. Den byggdes 2008 av Nya Zeeländska Alloy yachts och var samma år finalist i the Boat International World Superyacht Award.

Gustav Morin

batar_Lyxyachter_2014_Superyachts_video_Lyxjakter_puff

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar

Scheherazade-putin-yacht

Lyxjakten Scheherazade kopplas till Putin – nu renoveras den

Lyxjakt-dinge-forvar

Häpnadsväckande innovation – superjakternas tenderförvar

Varldens_Storsta_lyxjakter

Topplistan – världens största och dyraste lyxjakter

LyxjaktIngang

Perfekt läge att sälja din begagnade lyxjakt!