Aluminiumbåt för lång båtsäsong

Redaktionen

Redaktionen

Alukin 600 är konstruerad för den långa båtsäsongen.
Båten är lämplig för skärgårdspendlare, för fiske, som arbetsbåt eller bara som ren nöjesbåt till vattensporter och utflykter.

Alukin 600 är rikligt utrustad, som standard ingår; ankarboxar, badbryggor+stege, targabåge, stuvutrymmen, batteri med låda, hydraulstyrning, kraftiga fenderlister, 10-funktioners knappanel med säkringar, huvudströmbrytare, lanternor, manuell länspump och

Pris kostar med standard utrustning 159 000 kronor inkl. moms. Som tillbehör finns fasta flip-up stolar samt att varvet bygger interiören enligt kundens behov och önskemål.

Med en V-botten på 18,5° i aktern och ca 40° i fören har Alukin 600 en mjuk och behaglig gång också i hårdare sjögång, menar tillverkaren. Bottenkonstruktionen är uppbyggd med tvärgående bottenstockar c/c 500mm och längsgående plåtar c/c 300mm, vilket ger ett kraftigt och styvt skrov.

Samtliga skarvar i skrovet är helsvetsade från in och utsida där också durken är tätsvetsad och fungerar som en flytkropp om båten skulle vattenfyllas. Båten är sjävlänsande från regn och stänk.

 

Alukin 600 visas på båtmässan Allt för Sjön i Älvsjö, den 1-9 mars 2008. 

batar_motorbatar_2008_afsalukin600

Relaterade artiklar

Garmins första autopilot

Säker finess på Garmins första autopilot

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar