ANNONS

Anytec A27C – nytt med hytt i Gustavsberg

Profilbild

olleka

I samband med båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg firar svenska Anytec två världspremiärer med nya hyttbåten Anytec A27C och öppna Anytec A21.

Se första videobilderna på Anytec A27C och Anytec A21 här! 

Pressreleasen i sin helhet:

”Vi är stolta över att presentera två helt nya båtmodeller som kombinerar det bästa av design, prestanda och komfort, berättar David Stenlund, VD Anytec Sweden AB.

Konstruerad med utgångspunkt från det robusta och omtyckta skrovet från Anytec A27, men med en stilrent inredd och rymlig kabin, erbjuder Anytec A27C snabba transporter i alla vatten.

Ovädersbåt
Även när vädret slår om, vinden piskar och vågorna går höga kan du vara trygg i att A27C ger dig frihet och enastående körupplevelse.

Vi bor i ett avlångt land med fyra distinkta årstider. Utmaningarna är många och varierade. Därför finns också ett behov av en båt som levererar överallt, året om.

A27C möter ett behov som finns på marknaden av snabba transporter i skärgårdsmiljö, utan att tumma på säkerhet eller komfort.

Siktar brett
– Vi jobbar ständigt med förbättra och förnya våra båtar. Nya Anytec A21 är lika elegant som kraftfull och ingår i en storleksklass som attraherar en stor kundgrupp berättar David Stenlund, VD Anytec Sweden AB.

A21 är en mångsidig modell som går in i alla situationer med fulländad balans. Med sin mjuka skrovform skär skrovet fint med bra grepp genom vattnet.

En båt som är lika elegant som kraftfull med fina linjer och upp till 225 hästkrafter i aktern.

Hög komfort
Komforten är genomgående hög, såväl för förare som passagerare. Ombord möts du av rymliga sociala utrymmen och smarta detaljer.

En badplattform är en av många attribut som gör A21 till en perfekt båt för familjen eller kompisgänget, oavsett om du söker äventyr eller avkoppling i skärgården.

 

ANNONS

ANNONS

Relaterade artiklar

Arronet_18c_3

Arronet 18 c – första intrycken från testen

batar_Tester_motorbatar_2019_Finnmaster_P7W_puffbild_Finnmaster-P7W-1

Finnmaster P7W – blommar ut på hösten!

batar_Tester_motorbatar_2019_Falcon_BR5_Bella_Falcon_BR5

Falcon BR5 – tyst i klassen!

batar_motorbatar_2019_V-Boat_Voyager_700_Cabin_VBoats_Voyager_700_cabin

V-Boats 700 Voyager Cabin – den ryska prispressaren