BeachClub 600 – ett planande skyltfönster

Redaktionen

Redaktionen

Luftig layout, ljusa färger och stora fönster är som bekant den rådande designtrenden. Något som det holländska varvet Van Der Valk har kramat ur till max i nya BeachClub 600.

Idén att placera de båda feta Volvo Penta-dieslarna längst bak under badbryggan är djärv och vad det kommer att göra för köregenskaperna återstår att se.

Men klart är att det lämnar mycket plats över till en ovanligt luftig inredningslayout med fler och större ljusinsläpp än vad de flesta är vana vid, även med dagens mått mätt.

Ljust och luftigt i kubik.

Med en akterspegel helt i glas och enorma ljusinsläpp i skrovsidorna så är känslan av att befinna sig i en glaskupol inte långt borta.

Enligt uppgift påbörjar varvet bygget av det första exemplaret inom kort och med dubbla Volvo Penta D11 (2 x 725 hk) ska den göra sig bäst i en marschfart i trakterna kring 19 knop.

Utvändigt finns tre sociala ytor att välja mellan. Under gång rekommenderas sittbrunnen på det övre planet.

Havsbad i aktern och bubbelbad i fören.

I hamn kan man med fördel slå sig ner i sittgruppen på fördäcket som varvet med glädje kompletterar med en jacuzzi, om köparen bara kryssar för det i beställnigsordern.

När man har ankrat upp i badviken rekommenderas badbryggan som är stor som ett salsgolv och som går under benämningen ”the sun lounge area”.

BeachClub 600  
Längd: 19,05 m
Bredd: 5,50 m
Djupgående: 1,40 m
Vikt: ca 33 000 kg
Motor: 2 x Volvo Penta D11 (2 x 725 hk)
Toppfart: 24 knop
Marschfart: 19 knop
Bränsle: 3 500 liter
Vatten: 750 liter
Mer info: www.wimvandervalk.com
batar_motorbatar_2017_BeachClub600_Ingang_BeachClub600Ingang

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar