Marino APB 27 T – ny fräck finsk walkaround

Gustav Morin

Gustav Morin

Marino_APB_27_T_puffMarino har tidigare prisats för sin täckta version av tuffa All Purpose boat. Nu kommer den i öppen version. Se bildspel och video när vi spanar in den täckta versionen.

Finska Marino går sin egen väg när det gäller båtdesign. Det gäller även nyheten Marino APB 27 T som är en särdeles fräck skapelse.

Mest utmärkande är de extremt stora fria ytorna bakom, framför och bredvid den förhållandevis mycket måttligt stora överbyggnaden. I aktersoffan, som med några enkla handgrepp kan göras om till en rejäl solbädd, ryms upp till fyra personer.

Utmärkande är också att Marino APB 27 T har en öppen akter vilket är vardagsmat på segelbåtar. Men högst ovanligt på motorbåtar.

Invändigt präglas Marinos senaste nyhet av högklassiga snickerier och runt om båten löper en kraftig avbärarlist som inte bara är praktisk utan också förstärker båtens stöddiga utseende ytterligare.

Marino APB 27 T gör sig bäst i fartregistret mellan 20 och 30 knop då man kommer undan med en förbrukning på en liter per sjömil. Under motorluckan döljer sig en Volvo Penta D4 på 260 hk.

Data Marino APB 27 T:
Längd: 8,2 m
Bredd: 2,90 m

Se filmen från Wasahamnen när vi tittar på den täcka Marino APB 27.

Tillverkare www.marino.fi.

Svensk återförsäljare www.bataffaren.se.

 

Marino_APB_27_T_puff

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar