Monte Carlo 37 – ny fransman visas i Wasahamnen

Redaktionen

Redaktionen

Monte Carlo 37 Open från franska Bénéteauvarvet har Sverigepremiär på flytande båtmässan i Wasahamnen, Stockholm 30 aug ? 2 sep.

 

Utmärkande för Bénéteaus Monte Carlo serie är Italiensk design i kombination med prestanda, komfort och utmärkta sjöegenskaper med det välrenommerade Air Step-skrovet. Monte Carlo 37 är den första i en serie av fem båtar i storlekarna mellan 27 – 47 fot. Modellen finns med eller utan hardtop.

Båten är utrustad med dubbla dieslar från Volvo Penta D4 2x 260hk alt 2x300hk med drev för fart, säkerhet och bränsleekonomi. Påkostade detaljarbeten både ut- och invändigt, interiör i ljus ek samt kakao ton, polerade rostfria beslag.

Cockpiten är luftig och praktisk med en soffa till babord och styrplats till styrbord med mycket bra sikt samt en stor u-soffa med bord. Hardtopversionen är utrustad med en mycket stor sollucka. Cockpiten är i samma nivå som den lättillgängliga badbryggan.

Invändigt finns två kabiner med över 2 m i takhöjd, rejäl salong med stort kök och bäddbar soffa. Det finns även ett rymligt badrum med dusch.

Mer info här

batar_motorbatar_2007_monte_carlo_37_500

Relaterade artiklar

batar_segelbatar_2007_sweyachts54

Sweden Yachts 54 sjösatt

Fairline

Fairline Targa 40

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar