NordWest lanserar 37-fotare

NordWest lanserar 37-fotare

Redaktionen

NordWest som förra året vann utmärkelsen “Motorboat of the Year 2007” på London Boat Show, lanserar i år en kompakt 37-fotare. En nyhet som svarar upp till ett nytt båttänkande,menar Orustvarvet.

Nord West 370, är enligt ett pressmeddelande, svaret på en ökande efterfrågan av en mindre, men ändå fullvuxen Nord West. Målsättningen har varit att kombinera rymlighet och praktiskt tänkande med bästa sjöegenskaper och ekonomi.

Nord West 370 finns i olika utförande; som Coupé med stor eldriven taklucka, eller med en generös flybridge. Båten har ett väl ljudisolerat, dubbelt motormontage och kan fås med drev eller med Volvo Penta IPS.

En integrerad stegvänlig trappa leder till en av marknadens största flybridge på denna storlek av båt. Ett fast bord och väl tilltagen soffa med fällbart ryggstöd som ger plats för t ex solning eller bara en avkopplande vilostund.

 

Nya 370:an har fem fasta sovplatser. En förkabin med dubbelbädd, en midkabin med dörr för två fullvuxna plus en enkelkabin och ett WC med gott om svängrum och en rund duschkabin.

 

Den ljusa salongen med U-soffa har ett integrerat, vridbart passagerarsäte. Här finns en överskådlig och lättarbetad förarmiljö samt ett välutrustat pentry med skåp och arbetsytor.

 

Nord West 370 har ett rymligt, ombonat akterdäck med fast L-soffa och bord. Båten är rikligt utrustad som standard med t ex full servis, LED-belysning, värmare, defroster, bogpropeller etc.

 

Världspremiären kommer att gå av stapeln på en av de svenska båtmässorna nu i vår 2008 ? för mer information se www.nordwest.se .

Redaktionen

batar_motorbatar_2007_nw37puff

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar

xshore-bosch-nytt-samarbete

Svenska X Shore tar fram elmotor med elektronikjätten

olycka-jeanneau-bogpropeller-aterkallning

Storvarvet återkallar båtar – felmontering sänkte segelbåt

puff bogpropellerinstallation 1

Så monterar man en utfällbar bogpropeller

kunskap_gor-det-sjalv_2016_Bogproppbyte_Bogpropp

Montera ny bogpropeller – experten tipsar