Pavati – vattensportarens våta plåtbåtsdröm

Redaktionen

Båtar som är framtagna för vattensport brukar väcka stor uppmärksamhet. Men frågan är om inte den här amerikanska aluminiumvarianten tar priset.

Pavati är ett båtmärke som tar allt större plats inom vattensport. Det är lätt att förstå varför. För Pavati 24AL är helt kompromisslöst framtagen för att passa vattensportare.

Därför är den också begåvad med en vattenballast-tank som rymmer närmare 2 000 liter vatten och som tillsammans med en rad trimfunktioner påstås göra den perfekta vågen i olika varianter och för all slags vattensport som kan utföras bakom en motorbåt.

Oss veterligen är Pavati AL24 den enda vattensportbåten som har hakat på den stora aluminiumtrenden, med allt vad det innebär för en lång livslängd och stryktålighet.

Förutom redan nämnda vattenballast-tank och trimfunktioner så är navigationssystemet av ett slag som hör till ovanligheterna på 24-fotare.

Här finns också sittplatser för 18 (!) personer och fler stuvfack är vad en normalfuntad person kan hålla reda på.

Allt toppat med ett ljus- och ljudsystem modell herrejösses som säkerställer att den, vars uppmärksamhet inte redan har fångats, blir varse om båtens existens när lamporna flämtar i takt med basgångarna.

Under motorhuven sitter det en Ford Raptor 440 bensinmotor på 6,2 liter som ger en riktig hästspark till acceleration.

Den som inte tycker att det räcker kan beställa båten med ända upp till 575 hk. Sist men inte minst måste beställaren också göra sitt val bland en lång rad olika färgsättningar på skrov och inredning.

Se videon nedan!

batar_motorbatar_2015_PivattiWake_Ingang_PavatiIngang

Relaterade artiklar

wakeboarding-pa-vintern-i-is

Iskall wakeboarding i Jokkmokk – över och under ytan

Hamnen_test_Alukin_C_650

Alukin C 650 – första intrycken från testen

Hamnen_test_Linder_Arkip_530

Linder Arkip 530 BR – första intrycken från testen

Faster_545_SCA_inledningsbild

Faster 545 SCA – första intrycken från testen

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar