Premiär för Princess V 45

Redaktionen

Redaktionen

Princess breddar sitt utbud i segmentet stora daycruisers med nya V45. En finess är en elektriskt manövrerad taklucka som kombinerar den öppna båtens fria och luftiga känsla med kupébåtens ombonade komfort. Den premiärvisas i Sverige på Scandinavian Boat Show, Älvsjö, 5 -9 november.

 Princess V45 har ett nyutvecklat skrov med djup V-botten, steglister och drivs med Volvo Pentas D6 dieselmotorer och duopropdrev. Skrovets design ger båten både torra och mjuka gångegenskaper även i kraftig havssjö. Genom hela fartregistret är Princess V45 mycket lättmanövrerad med en effektiv styrrespons som ger ett fint grepp i vattnet vid hård kurvtagning, skriver Ina Marin i ett pressmeddelande.

Planlösningen under däck omfattar två komfortabla sovkabiner med egen toalett/dusch, samt salong med en stor u-formad soffa som dessutom har bäddmöjlighet. I salongen finns också ett välutrustat pentry.

Mycket arbete har lagts ned på designen av båtens interiör för att skapa en modern och luftig känsla. Princess V45 upplevs också som mycket rymligare än vad som förväntas av en båt i den här klassen. Inredningen är tillverkad av körsbär där kunden kan välja mellan högblank eller matt lackering. Ett stort urval av exklusiva textilier, mattor och läder finns att tillgå för att sätta en personlig prägel på inredningen.

Från förarplatsen under den öppningsbara hardtopen har förare och passagerare god runtomsikt. Instrumentpanelen är utformad för att alla reglage och instrument lätt skall kunna nås och ses oavsett om man kör stående eller sittande.

Under hardtopen ryms även en u-soffa med stort matbord samt en baravdelning med elektrisk grill och stor kyl. Akter om matplatsen breder en solbädd ut sig med plats för fyra till fem personer. Under solbädden finns ett stort garage för jolle eller jetski samt generösa stuvutrymmen.

Princess V45 premiärvisas i Sverige på Scandinavian Boat Show , 5- 9 november.

Fakta Princess V 45
Längd                                                        14,31 m
Bredd                                                         3,99 m
Vikt                                                           12,6 ton
Bränsle                                                    1000 liter
Vatten                                                       365 liter
Sovplatser                                                   6 st
Fart                                                      34-38 knop
Motorer                                       2 x Volvo Penta D6 370/DP

 www.inamarin.se

Till Scandinanavian Boat Show, klicka här

batar_motorbatar_2008_v45_003

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar