Ryds tillbaka på banan

Redaktionen

Redaktionen

Ryds tillbaka pÃ¥ bananRyds startar återigen sin produktion efter att på båtmässan i Göteborg ha sålt för 50 procent mer än förra året.
– Intressant att se om Allt för Sjön blir lika framgångsrik, säger Ulf Hansen, VD för Ryds.

Ryds, som är Sveriges största producent av mindre motorbåtar, har dragit igång sin produktion upp till full kapacitet. Man räknar med att mer än 1 000 båtar ska byggas och levereras före sommaren.

– Det är med stor lättnad som vi nu startar produktionen igen. Vi har haft tuffa tider med osäkerhet och tyvärr har vi fått avskeda några av våra anställda, säger Ulf Hansen, VD för Ryds till branschorganisationen IBI, International Boat Industry.

– Nu kan vi se lite mer ljust på framtiden även om det är för tidigt att dra några slutsatser med tanke på de senaste månaderna. Helt klart ska det bli intressant att se resultatet från Allt för Sjön och om den blir lika framgångsrik i försäljning som båtmässan i Göteborg.

På Allt för Sjön kommer Ryds att visa upp 15 av sina cirka 30 modeller. Mest intressant är den nya hyttbåten Ryds 20 M (bilden), som fick stor uppmärksamhet på båtmässan i Göteborg.

Ryds tillbaka på banan

Relaterade artiklar

Heating your boat

Heta tips – så håller du varmt ombord!

Over Atlanten Discovery+

Nya kändisar och ny skeppare har kastat loss Över Atlanten

Americas Cup Prada Cup final day 1

America’s Cup Prada Cup final – dag 1

Mercury V12 600 hp-11

Så funkar nya supermotorn – Mercury V12 600 Verado

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar