Spider – italiensk 43 fots sportcruiser

Spider – italiensk 43 fots sportcruiser

Redaktionen

När man i Italiens största båtmagasin Barche a Motore matchade bilmärken med olika båtmärken, valde man att para Ferrari med Cantieri di Sarnicos båt som sin motsvarighet på sjön. Ariboats AB har nyligen blivit distributör och introducerar Sarnicos båtar i Sverige och Finland. Först ut är 43 fots sportcruiser Spider.

Nu kommer havets Ferrari till Sverige!

Spider är en extremt elegant skapelse från det mycket framgångsrika designteamet Novolari & Lenard. Enligt många bedömare är Spider den vackraste sportcruiser som presenterats det senaste decenniet. Båten har också redan fått ett prestigefullt designpris för sina linjer.

Trots sitt vackra och sportiga yttre erbjuder Spider mycket stor komfort och elegans i sin inredning. Båten levereras med en eller två kabiner med ett respektive två separata badrum och en stor mycket elegant salong. Spider har också mycket väl tilltagna och bekväma yttre utrymmen för samvaro, sol och bad.

Även på motorsidan är valmöjligheterna stora, hela fyra olika Volvomotorer med de nya IPS dreven finns att välja på. Priset på nya Spider kommer att ligga på ungefär samma nivå som t.ex. nordiska kvalitetsbåtar som Windy och Nimbus.

Spider premiärvisas på mässan i Cannes den 13 – 18 september 2006.

Tekniska data Spider:
Längd: 13,20 m
Bredd: 4,15 m
Djupgående: 1,06 m
Deplacement: 11 ton
Motorer: 2 x Volvo Diesel
260, 310, 370 eller 435 hk
Drev: Volvo IPS 350, 400,
500, 600
Tankvolym: 900 lit
Vatten: 350 lit
Range: 330 dist
Marschfart: 26/36 knop
Toppfart: 30/42 knop

Redaktionen

batar_motorbatar_spider_1

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.