Du är här:Hem Artiklar Motorbåtar Sun Tracker – med fokus på party

Sun Tracker – med fokus på party

image
Sun Tracker Party Barge 22 DLX påstås ha hyfsade sjöegenskaper och gör dugliga 25 knop med 100 hästkrafter på akterspegeln. Helt okej. Men mest av allt är den en flytande plattform för mingelpartyn.

Nej, den är ingen hit för den som gillar vackra linjer. Ej heller för den som sätter goda sjöegenskaper i första rummet eller som värdesätter hög boendekomfort.

imageimageimageimage
Sun Tracker, med det evighetslånga tilläggsnamnet Party Barge 22 DLX, är en renodlad dagtursbåt för sol och bad. Och mingelpartyn på kvällen. Därför är den också begåvad med hela 10 bekväma sittplatser varav flera kan göras om till solbäddar.

Tack vare de båda pontonerna, som tillsammans utgör ett katamaranskrov, är båten väldigt stabil. Till finesserna, förutom det redan nämnda, finns en så kallad "pop-up-garderob" som fälls upp i en handvändning så att man kan få litet avskildhet när man byter om från badkläderna till partydressen.

imageimage
Sun Tracker, som inte helt överraskande är tillverkad i USA, håller hög klass och har sålunda allt som brukar höra amerikanska båtar till. Som exempel kan nämnas heltäckningsmatta, stuvfack under alla sittplatser, drickahållare och biminitop. I nederkanterna på de vinylklädda sofforna finns belysning som bidrar till mysfaktorn när mörkret faller på. Naturligtvis ingår också en rejäl stereo i grundpriset på en partybåt av denna kaliber.

imageimage
Skrovet är byggt i aluminium och runt hela partyplattformen löper ett aluminiumräcke med grindar som öppnas inåt för säkerhets skull. En poäng så god som någon är att nyss nämnda grindar är breda nog för att en rullstol ska kunna köras ombord. Båten finns också i en sportfiskeversion med färre sittplatser och mer fria ytor.

Sun Tracker 22 kan beskådas på båtutställningen Allt på sjön i Gustavsberg som slår upp portarna nu på fredag den 29 augusti klockan 10.00 och som pågår till och med söndag, den 31 augusti, klockan 18.00.

Sun Tracker Party Barge 22 DLX  
Längd: 6,68 m
Bredd: 2,59 m
Vikt utan motor: 810 kg
Max antal personer: 10 st
Motorstyrka: 60-90 hk
Tank: 121 liter
Pris (med 60 hk): 269 000 kr
Mer info: www.suntrackerboats.com

Publicerades: 2014-08-27

Skriv ut