Nu startar Hamnen show – Sveriges enda båtprogram

Redaktionen

Redaktionen

Nu startar Hamnen show – Sveriges enda båtprogramNu drar Sveriges enda webb-tv program om båtar och båtliv, båtracing och kappsegling snart igång. Hamnen.ses reportrar Claes Olivecrona och Gustav Morin testar segel- och motorbåtar, gör färdmålsreportage och ger sig ut på mer eller mindre galna upptåg. I studion skapas spännande möten mellan ofta oliktänkande människor med ett båt- eller vattensportintresse utöver det vanliga. Alltifrån jordenrunt-seglare till snipmysare. Tonen är personlig och åsikterna subjektiva.

– Jag har tidigare arbetat med stora tv-team under bland annat Volvo Ocean Race och TV8-produktionen Båtmagasinet. Men det är tråkigt med strama tyglar. Med Hamnen show kan vi ta ut svängarna, säger Gustav Morin.

Hamnen.se har under snart två års tid producerat tv för racerbåtstävlingar och kappseglingar och samtidigt gjort korta inslag i sin egen playkanal. Hamnen show blir ett helhetsprogram på 30 minuter.

Det kommer att finnas stor bredd av åsikter och erfarenhet i programmet. Claes Olivecrona, 50, med en gedigen seglarbakgrund och stort båtintresse, är mer intresserad av det goda livet och ”normalt” båtliv. Äventyrslystne Gustav Morin, 28, har seglat runt jorden, genomfört otaliga katamaranrace och kört många snabba motorbåtar. I Hamnen show fortsätter han att testa de galnaste båtarna och företeelserna han kan hitta.

– Vi kommer att köra alltifrån små snurrebåtar till lyxiga drömbåtar. Bland annat har vi kört snabba små plåtbåtar i snöstorm, testat långseglare i hårdvind utanför Orust och brutit is med Volvo Pentas teknikspäckade testbåtar, säger Claes Olivecrona.

Programmen kommer inledningsvis att publiceras i intervaller om två veckor. Premiär blir det den 23:e januari.

Håll er uppdaterade på Hamnen.se.

hamnentv_2013_Hamnen_Show

Relaterade artiklar

nyheter_2014_Hamnen_144_procent_upp_Vattenskida_Hamnen_puff

Hamnen.se slår rekord – ökar med 141 procent!

nyheter_2013_Hamnen_show_Hamnen-show-8

Hamnen show – avsnitt 8

nyheter_2013_Hamnen_show_Hamnen_show_6

Hamnen show – avsnitt 6

Hamnen show - avsnitt 5

Hamnen show – avsnitt 5

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar