Nybåts-kit för bekväm snabblagning

Redaktionen

Redaktionen

silvoglueSilvoGlue är en nytt unikt snabblagningsmedel som kommer väl till pass när barnsjukdomarna på sprillans nya båtar ska botas.

Att köpa en ny båt är som bekant ett vågspel. Lika osäkert som att man får den på överenskommet datum är att varje liten detalj håller under hela jungfruresan. Så när avbärarlisten skakar loss, gasdämparen till motorrummet krånglar eller när förarstolen börjar glappa så gäller det att stå rustad.

Nybåtsmedlet SilvoGlue från det småländska företaget MarineMaster kombinerar det bästa av egenskaperna från silvertejp och ett mångkomponentssuperlim. Sekundsnabbt fixerar det allt som kan tänkas skaka loss i en sprillans ny och obeprövad båt på en upprörd fjärd. En befrielse för såväl den nyblivne ägaren som för tillverkaren som slipper få in besvärande reklamationer mitt i semestertiderna.

SilvoGlue säljs på flaska. Pris ca 345 kr (250 ml). De flesta större båtproducenter kommer också att erbjuda SilvoGlue som standardtillbehör vid båtförsäljning. Hamnen.se har precis fått den första flaskan och återkommer med en testrapport. 

Den hetaste nyheten den 1 april 2014

nyheter_2014_SilvoGlue_silvoglue

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar