Ett inferno för tjuven

Eld och vatten logo

Eld och vatten logoOm jag var ute i skumma avsikter skulle jag akta mig noga för det här larmet. Enligt Erik Wahlström på Eld och Vatten i Stenungsund är Inferno Wireless System  nästa generations larmsystem. Produkten verkar inte bara som en traditionell siren utan också som en ljudbarriär. Inferno Wireless System är ett komplett larmsystem som effektivt stoppar inkräktare vid dörren genom att alstra ett outhärdligt ljud. Du använder din mobiltelefon för sätta på/stänga av larmet samt mottaga larm. Inferno Wireless System täcker en yta upp till 70 kvadratmeter och flera enheter kan kopplas samman för att täcka större områden.

 

Inferno System

 

Närvaron av ett aktivt Inferno Wireless System försvårar brottslig aktivitet under de minuter som förlöper mellan utlöst larm och vaktbolagets eller polisens ankomst. Uppgiften är att skydda platsen under denna kritiska tidsperiod.
Ljudkällan med det patenterade ljudspektrat alstrat av Inferno Wireless System är ytterst svår att lokalisera. Detta medför att inkräktaren har svårt att bli kvitt orsaken till plågan. Trots detta är ljudet ofarligt. Det skapar inte bestående hörselproblem enligt vetenskapliga undersökningar.
Inferno Wireless System skyddar effektivt och lämpar sig för t.ex. garage, arbetsbodar, mässor och butiker.
Inferno Wireless System är lätt att installera och består av larmsändaren SMSCOM, detektor, ljudbarriär och key fob.
Inferno Wireless System har ett inbyggt sabotageskydd och batteri. Det yttre höljet är tillverkat i aluminium och stål vilket gör det mycket robust och hållbart.

Mer info på www.eldochvatten.com. Och här är en film.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö