Persbrandt gör båtreklam

Gustav Morin

Gustav Morin

Mikael Persbrandt har bott i Saltsjöbaden i 20 år och älskar båtlivet. Han äger en Donzi och en galen racingkatamaran. Här visar han vilken båt han valt för familjen.

Vi på Hamnen.se har vid flera tillfällen testat Nordkapps modeller och konstaterat att vi gillar dem på de flesta punkter.

I korta drag handlar det om styrpulpetbåtar med snygg, nästan snofsig, design, smarta lösningar och körglada skrov med kraftiga akterspeglar som tål stora motorer.

Det var säkerligen det sistnämnda som Persbrandt gick igång på när han valde sin drömbåt för familjen. Eller var det så att han inte direkt valde utan blev uppringd av Nordkapp som nu betalar honom för att bränna runt i deras Nordkapp 760 Enduro?

Svaret på det lär vi aldrig få veta. Vi lär heller aldrig få veta vad denne skandalomsusade och båtåkande storkändis eventuellt tycker är dåligt med båten. Eller om Persbrandt blev ombedd att bära flytväst under filmningen men vägrade.

Något vi däremot är helt säkra på är att han gillar att bära sin grå I was there-t-shirt när han uppträder i båtsammanhang (se när Hamnen.se intervjuar Persbrandt på Allt för sjön).

Se också:

Hamnen.se testar Nordkapp Enduro 760 i norska Vestalperna.

Persbrandt gör craschstop men en Stridsbåt 90 i SVT.

Hamnen.se testar Nordkapp 705 Enduro.

Hamnen.se testar Nordkapp 605 Enduro.

 

nyheter_2015_Persbrandt_Nordkapp_Persbrandt_Nordkapp

Relaterade artiklar

Nordkapp 905 12

Nordkapp 905 Gran Coupé – första fullfjädrade bobåten!

batar_motorbatar_2015_Nordkapp_nyhet_Nordkapp_Ranger_nyhet_Artikel

Nordkapp avslöjar överraskande nyhet

nyheter_2015_Persbrandt_strdsbt_90_Persbrandt_Strdsb_90

Persbrandt gör crashstop med Stridsbåt 90 i SVT

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar