Rekordtrafik i sommar!

Gustav Morin

 DDD4567 artikelHamnen.se växer så det knakar och vi tackar nu alla er som mobilsurfat i förpikar, sittbrunnar, på stränder, klipphällar och alla andra platser. Det är tydligare än någonsin att många bär med sig Hamnen.se överallt. Bästa sommarveckan drog vi 100 000 användare!

Förr nätsurfare folk mindre om somrarna. Man lämnade kontoret och datorn och investerade i ett gäng magasin och väl valda böcker för att komma “bort”. Nu skippar många både bäcker och magasin och drar istället igång sitt hobbysurfande på allvar med nyhetsartiklar och webb-tv. 

Vi har tillgång till siffror och statistik som bekräftar, svart på vitt, att väldigt många surfar så det skvätter om det på sommaren. 

För oss på Hamnen.se var detta en sommar då vi till vår vana trogen, och skillnad från andra medier, gasade hela vägen. Utan att lockas in i semesterlunken. 

Kanske är det därför som vi kunde glädja oss åt 100 000 användare i veckan?

Eller så växer Hamnen.se så att det knakar för att vi benhårt håller oss till ett enkelt recept. Att leverera engagerad och kunnig journalistik om allt som rör båtar, skärgård, kust och hav – alltid med glimten i ögat och med en stor portion underhållning i budskapet.

“Folk utan humor har jag svårt att ta på allvar.”

Tage Danielsson (1928-1985).

En av våra förebilder ger en perfekt formulering på vår fasta åsikt att man inte behöver vara allvarlig för att vara seriös.

Något som blir tydligare för varje månad, efter respons från våra följare, är att välproducerade videor från Upptäcktsresor och båttester med professionellt ljud och bildkvalitet skiljer Hamnen.se från mängden.

Snipa med V8Den klassiska snipan med trimmad V8 är en av sommarens mest lästa artiklar. Totalt över 14 000 gilla på Facebook. 
Foto: N247.no.

Motocross wave 1Att köra motocross över några av världens mest oförlåtande vågor gick hem hos våra följare. Totalt över 6 000 gilla på Facebook.

Närmast i görningen för oss på redaktionen är att bevaka höstens flytande båtmässor och testa nya båtar och tillbehör. Målet är att alltid reagera blixtsnabbt såväl på nyheter i båtbranschen som vindskiften i mediabranschen.

Mejla gärna nyhetstips, fråga om annonsering eller ge kritik av allehanda slag.

Se vår Upptäcktsresa med finlandsbåt till Finland.

Se vår Upptäcktsresa Expedition Åf Offshore Race

Fotnot: Introbilden är från starten på Hamnen.ses Upptäcktsresa “Till Finland med finlandsbåt.

Reportage_2015_Upptacktsresan_-_till_finland_med_finlandsbat_150605_-_Startinslag__DDD4567_Fb

Relaterade artiklar

Work at Hamnen

Hamnen satsar – söker sjötålig medarbetare!

nyheter_2014_Hamnen_144_procent_upp_Vattenskida_Hamnen_puff

Hamnen.se slår rekord – ökar med 141 procent!

nyheter_2014_Ny_design_Ny_design_puff

Ny design på Hamnen.se

hamnentv_2013_hamnenplay_fb

Hamnen Play

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar