Besök hamnen.se på Scandinavian Boat Show

Redaktionen

Redaktionen

Träffa hamnen.se på mässan

Kom och träffa hamnen.se i vår monter AG 10 på Scandinavian Boat Show den 7–11 november. Seglingspelet sailonline.org, Nordic Yacht Review, forumet och många fler coola grejer. Och den supercoola redaktionen, förstås.

hamnen.se har en egen monter på Scandinavian Boat Show, Älvsjö 7 – 11 november. Här kan du anmäla dig till webbkappseglingen ”Eurocard Gotland Runt Online for the Scandinavian Boat Show Trophy”, delta i medlemstävlingar och vinna fina priser, se hur vår redaktion jobbar, träffa meteorologer om sjöväder och möta utvecklarna bakom sailonline.org.

hamnen.se har tillsammans med utvecklarna Jakob Kuttenkeuler och Kalle Haglunds från Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, samt seglaren Magnus Woxén jobbat fram ett seglingsspel utöver de vanliga.

– Sailonline.org är ett verklighetsbaserat strategispel där deltagarna spelar i realtid, säger Magnus om världsnyheten.

–Jakob är hjärnan bakom det här unika seglingsspelet. Han förstod snabbt hur viktigt det är att ha riktiga väderprognoser i spelet. Prognoserna gör att de som seglar sailonline.org lär sig att ha nytta av dem även i verkliga livet till sjöss.

Starten i Eurocard Gotland Runt Online går vid ditt tangentbord onsdagen den 7 november kl 21:00. Din båt är gratis, en supersnabb 70-fotare. Du bestämmer själv när den ska slå eller gippa, segla på maxfart eller hålla kursen mot nästa rundning. Väderinformation får du från verkliga väderprognoser.

hamnen.se lanserar en tjänst, eller guide om man så vill, för att presentera säsongens nya segel- och motorbåtar. Båtarna presenteras med basfakta, bilder, filmer, säljbroschyrer, kontaktuppgifter, länkar mm. Förutom webbtjänsten kommer hamnen.se att producera en tidskrift om nya segelbåtar som distribueras till Svenska Kryssarklubbens och KSSS medlemmar.

hamnen.se och koll.se har ett nära samarbete där alla båtannonser från hamnen.se finns med på koll.se och därmed också på dn.se, gp.se och sydsvenskan.se. Båtmarknaden är också ett nära samarbete med våra nordiska partners vesille.fi och havna.com.

hamnen.se har i dag 10 000 medlemmar med fler än 125 000 inlägg. Det gör hamnen.se till ett av Sveriges mest aktiva och snabbast växande båtforum.

Redaktören för hamnen.se, Hasse Bauer, håller koll på båtvärlden och flyttar ut sin arbetsplats till Älvsjö under mässdagarna.

Mer än 50 procent av besökarna på hamnen.se är återkommande besök, enligt Google Analytics. Varje besökare läser i snitt fem sidor vilket är en mycket hög siffra i internetsammanhang. Följaktligen är våra besökare för det första båtintresserade och inte bara allmänna surfare. För det andra att de tycker att vi har ett intressant innehåll.

Vi ses i monter AG 10!

Träffa hamnen.se på mässan

Relaterade artiklar

nyheter_2018_GustavsbergMassa_Ingang_GbergIngang

Dags för segelbåtspaning!

nyheter_2017_BatmassorHost_Ingang_MassorIngang

Triss i båtmässor i höst

batar_motorbatar_2017_Marex310SC_Ingang_Marex

Marex 310 SC – världens bästa på det mesta?

nyheter_2016_Segelbdagarna_Ingang_Ingang

Upplagt för båtspaning i helgen!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar