Billiga båtar på auktion

Redaktionen

Redaktionen

Billiga båtar på auktion En sportbåt från 60-talet och en 22-fots segelbåt från 1974 sattes i händerna på elever från Marina Läroverket.
På båtmässan Allt för Sjön som pågår 28 februari – 8 mars 2009, säljs båtarna på auktion under parollen “Det billiga båtlivet”

 

Eleverna på Marina läroverket i Danderyd har köpt in två båtar genom annonser på Internet och påbörjade arbetet efter jullovet då de gjorde en inledande besiktning av båtarna för att se vilka arbeten som behöver göras innan den ställs ut till försäljning genom auktion på båtmässan Allt för sjön 2009.

Segelbåten Soleil som är en 22″ segelbåt av fabrikatet Jeanneau Love-Love kom som första båt i projektet “Det Billiga Båtlivet” till Marina Läroverket.
Båten är byggd 1974 och är enligt uppgift en av två båtar i Sverige. Båtarna seglades upp tillsammans av ägarna och detta exemplar byter ägare först nu, 34 år senare!

Motorbåten är en riktig klassiker, en Selco 15″ Selpil byggd i Norge i slutet på 60-talet.
Båten är speciell på det sättet att den är utrustad med inombordsmotor som original, detta var mycket ovanligt på den svenska marknaden medan modellen med utombordsmontering är mycket vanlig.

Lägg ditt bud redan nu eller kom till mässan och se elevernas arbete med egna ögon!

För ytterligare info, kontakta Jimmy Gustafsson på Marina läroverket tel 08-506 532 29

Billiga båtar på auktion

Relaterade artiklar

nyheter_2014_Auktion_AFS_Auktion_facebook-ny

Brakpriser i årets bästa båtauktion

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar