Buster S Fish – en riktig skitfiskebåt!

Gustav Morin

Gustav Morin

Hamnen.ses reportrar har aldrig fått ett vettigt gäddnapp. Frågan är om Busters nya specialbyggda fiskebåt och en professionell fiskeguide kan råda bot på det?

Nedan kan ni läsa pressreleasen om Buster S Fish som berättar att denna nyhet är kompromisslöst formad för folk som alltid vill ha ett spö i händerna. Frågan är om alla fiskehjälpmedel är till någon nytta för Hamnen.ses på området ganska obegåvade reportrar. 

Den nya behändiga pulpetbåten Buster S Fish – speciellt utvecklad för spinnfiske och vertikaljiggning.

Buster S Fish är fiskekompisen i Busterfamiljen. Den lämpar sig lika väl för insjöar som för kustområden och tack vare den unika skrovgeometrin är den lättkörd med de bränslesnåla motorerna i 20-30hk storleksklassen. Som tillval får man en hjälpmotor monterad på fördäck, med vilken man kan få S Fish att stanna på stället under fiskestunden, eller alternativt (om kartplottern möjliggör det) köra en förutbestämd rutt. Tack vare dessa egenskaper kan du koncentrera dig helt på fisket.

Den här båten är planerad för dig, som värdesätter fiskestunder ombord på en båt som tål hård användning och krävande omständigheter.

Läs mer om Buster S Fish i en tidigare artikel.

Reportage_2015_Upptacktsresan_-_till_finland_med_finlandsbat_150608_-_Buster_S_Fish_puffbild_fiskebat_hamnen

Relaterade artiklar

Buster boats

Ny tuff eldriven Buster!

Uppblåsbar fiskeflotte – för familjen?

Outdoor Boys – stora äventyr med liten budget

Byta durk på Buster

Ge din Buster evigt liv!

batar_motorbatar_2019_Buster_XL_och_XXL_Buster1

Buster XL och XXL i nya förpackningar

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar