Fullt hus på Båtmässan i Göteborg

Redaktionen

Redaktionen

Mässgeneralen Bengt Wallin– Det gick så otroligt bra 2007 att det kanske är svårt att tro, men Båtmässan fortsätter att växa. Alla mässans hallar är fulla och vi har fler utställare än förra året, säger Båtmässans mässansvarige Bengt Wallin.

Båtmässan 2008 i Göteborg är även något av premiärernas mässa. Ett flertal båtmodeller har svensk, skandinavisk eller världspremiär under mässdagarna. Bland annat visas:

¤ Gannet 40AWC – en ny 40 fots motorbåt för åretruntbruk, framtagen av Fair Marin i Stockholm

¤ Sportsman 445 – som fyller luckan mellan Sportsman 400 och Arkip 460

¤ GP700 SE – en ovanligt rymlig 23 fots motorbåt

¤ Rhea 800 – en vidareutveckling av Rhea 750

¤ Buster XXL – en utveckling av konceptet enkelt båtägande

 

– Det är jättekul att Göteborg är en så viktig marknadsplats att företag väljer att presentera sina produkter här, säger mässansvarig Bengt Wallin.

Men det är inte bara båtar som har premiär. Tre nya restauranger påminner om att Båtmässan är så mycket mer än häftiga båtar.

– Båtliv är livskvalitet, god mat är livskvalitet och tanken är att man ska tänka: kommer du ihåg det där sköna vädret då vi satt och käkade räkor efter en dag på havet. Det är helhetsupplevelsen som är viktig.

I Filéalen presenterar Båtmässan en meny inspirerad av samarbetspartnerna Åstols Rökeri och Grebbestad Bryggeri, vilket bland annat innebär en härlig buffélunch.

I D-hallen erbjuder RIB Café mat och dryck i en miljö präglad av RIB-båtar ? ett av de just nu snabbast växande segmenten av båtar. Och i nya Suzukihallen bjuder Skaldjurscaféet på allt från Hotel Gothia Towers räkmacka till fisksoppa och ostron. Allt serverat på en brygga högt över mässgolvet

Mer om Båtmässan 2008 i Göteborg, klicka här

 

 

 

Mässgeneralen Bengt Wallin

Relaterade artiklar

Allt för sjön

Båtmässorna bommar igen och satsar digitalt

racing_havskappsegling_2016_VORGoteborg_Ingang_VORGotetIngang

Volvo Ocean Race – delstopp i Göteborg 2018!

racing_havskappsegling_2015_VOR_22_juni_VOR_150621_borlenghi_00509

VOR – målgången i Göteborg LIVE!

nyheter_2014_AFS_Afs_release-2

Stor båtfest när Allt för sjön firar 80 år

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar