Konsten att laga lunch i 30 knop på ett upprört hav

Konsten att laga lunch i 30 knop på ett upprört hav

Gustav Morin

Öppet hav. Båten hoppar, stampar och flyger över vågtopparna i 30 knop. Men Claes lyckas ändå laga till varm mat till alla utan dräll och spill.
Så här går det till.

Gustav Morin

Reportage_2015_Upptacktsresan_-_till_finland_med_finlandsbat_150607_-_mat_i_30_knop_unnamed

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar

Batliv-pa-vintern

Båtliv på vintern – vi utforskar Stockholms isiga skärgård

Hallberg-Rassy-69-Dusseldorf

Hallberg-Rassy 69 – första intrycken av den svenska bjässen

Saxdor 400 GTC gjorde storstilad premiär på båtmässan i Helsingfors.

Saxdor 400 GTC – hyttbåt med utfällbara skrovsidor

Seglingsexperten Jimmy Hellberg tar en titt på Jeanneaus Sun Fast 30 One Design. En Båt som kan bli en ny måttstock i entypsracing.

Jeanneau Sun Fast 30 OD – havskappsegling på lika villkor