Tips inför Båtmässan

Redaktionen

Redaktionen

Båtmässan i Göteborg 2013Båtmässan i Göteborg drar igång båtsäsongen och slår upp portarna lördagen den 2 februari med världspremiärer och många nyheter och tex nya ”Båtmässan Deals” .

Båtmässan Deals - en nyhet på båtmässan i Göteborg

För både besökare och utställare är en mässa ofta förknippad med shopping till mässpriser och bra affärer. På årets Båtmässa i Göteborg finns extra fina möjligheter till detta med hjälp av nyheten ”Båtmässan Deals”. Deals innebär att besökarna hemifrån, innan de går till Båtmässan, tittar vilka erbjudanden som finns på www.batmassan.se. Därefter går man till mässan och köper det man bestämt sig för.

 

Sven Yrvind och Thomas GrahnEn av scenerna på Båtmässan kallas ”Förverkliga dina drömmar”. Här kan du lyssna och inspireras av människor som på olika sätt förverkligat sina drömmar inom båtliv och fiske. Scenprogrammet bjuder på en skön blandning av extrema utmaningar, långfärdssegling, fiske i exotiska vatten, kolfiber och tjärdoftande trä. Fredagen den 8 februari är det Happy Friday med Sven Yrvind, legendaren som seglade över Atlanten i en Albin Wega tillsammans med 20-årige Thomas Grahn som aldrig långseglat tidigare. Sven berättar om sina säregna, gamla och nya seglingsprojekt. Thomas berättar om resan över Atlanten och om hur Sven Yrvind har påverkat honom att ta sig an nya seglingsprojekt.

 

För mer information om Båtmässan 2013 gå vidare här.

Båtmässan i Göteborg 2013

Relaterade artiklar

Allt för sjön

Båtmässorna bommar igen och satsar digitalt

racing_havskappsegling_2016_VORGoteborg_Ingang_VORGotetIngang

Volvo Ocean Race – delstopp i Göteborg 2018!

racing_havskappsegling_2015_VOR_22_juni_VOR_150621_borlenghi_00509

VOR – målgången i Göteborg LIVE!

nyheter_2014_AFS_Afs_release-2

Stor båtfest när Allt för sjön firar 80 år

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar