Mange Olsson – porträtt av en älskad seglingslegend

Gustav Morin

Mange  3 490x260Det var bara ett par veckor sedan han gästade Hamnen show. Samma härliga Mange som alltid. Det känns overkligt och smärtar enormt att han inte längre är med oss. Här är ett porträtt av honom som Gustav Morin (mediaman på Ericsson 3) filmade efter målgången av Volvo Ocean Race 2008-2009.

Mange OlssonMagnus Olsson har just kommit hem från sin sjätte kappsegling runt jorden. Gustav Morin (mediaman ombord på Ericsson 3) träffar honom i Stockholm och får höra om hans tankar kring livet, om hans skidkarriär med Hollywoods stjärnor och om det “trygga livet på havet”. (Musiken är borttagen av upphovsrättsliga skäl).

Mange Olsson Här är andra delen av vårt porträtt med Magnus Olsson. Gustav Morin träffar sin gode vän och idol och följer med honom en “vanlig” dag hemma i Stockholm. De seglar, pratar om livet och testat kajakpaddling. (Musiken har tagits bort av upphovsrättsliga skäl.) 

Mange Olsson besöker Hamnen show I första avsnittet av Hamnen show fick vi besök av Mange som berättade om sitt uppdrag som coach för det kvinnliga Team SCA.

Batfolk_Magnus_Olsson_Mange_1

Relaterade artiklar

cruising_2018_YrvindKastarLoss_Ingang_YrvindIngang

Sven Yrvind kastar loss!

nyheter_2017_MangeStipendiumVinnaren_Ingang_MangeStipendiumIngangg

Mange Olsson–priset till Santiago Lange

nyheter_2016_ElvstromDod_Ingang_Paul_Elvstrom

Paul Elvstrøm är död

batar_motorbatar_2015_Rriva_Ingang_RivaIngang

Riva – båten, myten och legenden

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar