Mange Olsson – porträtt av en älskad seglingslegend

Mange Olsson – porträtt av en älskad seglingslegend

Gustav Morin

Mange  3 490x260Det var bara ett par veckor sedan han gästade Hamnen show. Samma härliga Mange som alltid. Det känns overkligt och smärtar enormt att han inte längre är med oss. Här är ett porträtt av honom som Gustav Morin (mediaman på Ericsson 3) filmade efter målgången av Volvo Ocean Race 2008-2009.

Mange OlssonMagnus Olsson har just kommit hem från sin sjätte kappsegling runt jorden. Gustav Morin (mediaman ombord på Ericsson 3) träffar honom i Stockholm och får höra om hans tankar kring livet, om hans skidkarriär med Hollywoods stjärnor och om det “trygga livet på havet”. (Musiken är borttagen av upphovsrättsliga skäl).

Mange Olsson Här är andra delen av vårt porträtt med Magnus Olsson. Gustav Morin träffar sin gode vän och idol och följer med honom en “vanlig” dag hemma i Stockholm. De seglar, pratar om livet och testat kajakpaddling. (Musiken har tagits bort av upphovsrättsliga skäl.) 

Mange Olsson besöker Hamnen show I första avsnittet av Hamnen show fick vi besök av Mange som berättade om sitt uppdrag som coach för det kvinnliga Team SCA.

Gustav Morin

Batfolk_Magnus_Olsson_Mange_1

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar

Hamnen-till-Saltkrakan-med-eldrift-Large-1

Saltkråkan – nostalgitripp i farbror Melkers fotspår

Storsjö_720_test

Test: Storsjö Electric – nytt fossilfritt liv i gammal snipa

Storsjö_720_dronarbild

Storsjö 720 Electric – modern eldrift i gammal 70-talsbåt

Axopar_45_Hamnen_test

Test: Axopar 45 – frisk satsning i hyttbåtsdjungeln