Mässa för begagnade båtar

Redaktionen

Redaktionen

Mässa för begagnade båtarDen 11 – 13 september pågår Waxholms Begagnade Båtmässa.
Det är en uppföljning av den första begagnade båtmässan som genomfördes i våras.

Flytande båtmässan i Waxholms Gästhamn är en mässa för begagnade båtar. Hamnen har kapacitet att ta emot över 100 båtar och under dagarna mässan pågår hoppas arrangörerna på tusentals besökare.

Objekten som anmält sig är från mindre motorbåtar i 100 000 kronors klassen, till Storebro Royal Cruiser med ett utgångspris på 1 175 000 kronor och en Victory 42 segelbåt som går för 1 350 000 kronor.

Samtidigt som båtmässan pågår arrangeras ”Båtloppis” på pirer och kajer där alla kan ta med sig ett bord och gamla båtprylar från garaget som kanske hittar en köpare.

Waxholms Båtmässa samarbetar med mäklare från Båtagent, besiktningsmän, banker och försäkringsbolag för att kunna erbjuda köparen och säljaren bra tilläggsservice.

– Det känns väldigt bra att följa upp vårens fina båtmässa med denna höstmässa och vi tror att många flera besökare kommer till Waxholm för att kanske just göra höstklippet!  Dessutom är det kul att vi på Båtagent får vara med och erbjuda extra tjänster som exempelvis finansiering och värdering av båtarna, säger Niklas Forsén, vd på Båtagent, samt krönikör i Båtnytt.

Waxholms flytande båtmässa pågår under den 11 ? 13 september i Waxholmsgästhamn

Mässa för begagnade båtar

Relaterade artiklar

Bild 2021-04-12 kl. 15.21

Svenska företag med och betalar Suez-haveriet

Runt Afrikas kust

1 000 sjömil i kajak runt Afrikas kust

DSC04096.JPG

Kaptenslös båt redan i drift

waveflyer

Waveflyer – vattenskoter med bärplan

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar