Resans slut – början på något nytt?

Gustav Morin

Gustav Morin

Efter fyra dygns motorbåtsåka från Varberg nådde vi sent i måndags målet på Lidingö. Vad tyckte vi om båten, platserna, händelserna och idén om att åka med liten båt från kust till kust. Och vad blir betyget för kristendomen?

Vi är väldigt glada för att så många har följt oss, det har varit väldigt underhållande med all respons vi har fått på mejl och via Facebook. Kanske har vi inspirerat någon att göra en liknande resa – alltså att ge sig ut på långfärd med en liten båt. Det behöver inte vara jättedyrt jämfört med andra semesteraktiviteter och det är väldigt roligt att vara flexibel och kunna välja mellan att sova i tält, i båt, på hotell eller kanske till och med under bar himmel, som vår kameraman gjorde vid Ale stenar.

Det bästa rådet vi kan ge till er som har en liten snurrebåt och vill ge er ut längs kusten är att avsätta mycket tid. Vi hade fyra dygn på oss. Det roligaste hade varit att stanna på alla smultronställen vi fick förslag på och träffa ännu fler trevliga och entusiastiska båtmänniskor längs vägen. Det hoppas vi på nästa gång. För vi vill gärna göra detta igen.

Resans slut – början på något nytt?

Relaterade artiklar

Båtsommarliv på hösten

Vi testar sommarbåtliv på hösten!

Spektakulart_2017_RoTillKopenhamn_Ingang_Ingang_Hobolife_rodd

Äventyr – i gisten eka ända till Köpenhamn!

batar_motorbatar_2016_Crescent620SunRay_Bildspel1_Crescent629SunRayGang2

Crescent 620 – ny soppa på gammal spik

bloggare_adrenalin_2015_M32_Copenhagen_torsdag_M32_live_puff_Copenhagen

M32 Series Live från Köpenhamn dag 1

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar