Studio ep.1 – Sveriges bästa båtprogram!

Gustav Morin

Gustav Morin

Sveriges bästa båtprogram är tillbaka och mer späckat än någonsin med klassiska Storebros storstilade comeback, nya svenska segelbåtar i världsklass, handfasta tips och mycket, mycket mer!

I båtprogrammet Studio har vi gett oss blanka fanken på att vara först med det nya, nyttigast med de hetaste tipsen och är därtill ivriga att nosa upp spektakulära händelser i båtvärlden.

Så också denna gång då vi tillsammans med programmets huvudsponsor Svenska Sjö och räddarna i nöden på Team Marin går till botten med ämnet båt på vintern.

Storebros comeback – en härlig tillbakablick

Vi noterar och analyserar Storebros storstilade comeback och zoomar in de svenska nya segelbåtarna Shogun 43 och Aspect 45.

Vi utser bästa begbåtarna!

Vidare navigerar vi oss igenom djungeln av daycruisers, en båtkategori som är hetare än någonsin. Vad tänka på vid köp? Vad akta sig för? Vilken passar för vem och vilka modeller är bäst i varje storleksklass – vi ger svaren tillsammans med begproffsen på Eriksson Marine som också har ett exklusivt erbjudande till Hamnens följare.

Investers i det svenska foilingundret

Vi kastar oss också in i det svenska foilingundret – alltså ”bärplanande” båtar och slår fast om detta är en återvändsgränd – eller framtiden.

Detta och mycket mycket, mycket mer. Häng med!

HamnenStudioPuff

Relaterade artiklar

121679026_1034487217056171_2317798536201515009_o

Drömbåtlivet – segling och skidåkning på heltid

Goldfish 40 Puff

Goldfish 40 Ocean – solplattform i lyxförpackning

Goldfish 46 Bullet-22

Goldfish 46 Bullet – värst i viken med enorm RIB!

nyheter_2019_Ice_tsunami_Ice_Tsunami

En tsunami av is blockerar de Stora sjöarna

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar