“Världens största sjökort”

“Världens största sjökort”

Redaktionen

Ett 350 kvadratmeter stort sjökort kommer att pryda entréhallen på Allt för sjön som öppnar den 1 mars. Bakom jättesjökortet står det nybildade företaget Visit Skärgården, vilket samlar över 70 skärgårdsföretag, kommuner och andra organisationer verksamma i Stockholms skärgård.

 

Båtmässan Allt för sjön innebär startskottet för Visit Skärgården. Målet är att marknadsföra skärgården.

– Vi kommer att finnas på entrétorget i en monter som visar vad vår fantastiska skärgård har att erbjuda. Visit Skärgården omfattar hela kuststräckan från Landsort i söder till östhammar i norr, säger Bisse Alm vd för Visit Skärgården AB i ett pressmeddelande.

Aldrig tidigare har hela Stockholms skärgård, samt de företag som verkar där, gjort gemensam sak i syfte att presentera skärgårdens möjligheter.
– Vi samlar hela Stockholms skärgård och ska nu marknadsföra det under namnet Visit Skärgården. Vår avsikt är att bygga en marknadsplats på webben samtidigt som vi slår upp dörrarna för vårt skärgårdscentrum på Strandvägen. Det ska bli lätt att besöka skärgården, året runt, säger Bisse Alm.

Bakom Visit Skärgården AB, som juridiskt är ett aktiebolag finns den ekonomiska föreningen öppen Skärgård. öppen Skärgård består av ett stort antal medlemmar: skärgårdskrogar, skärgårdsföretagare, Strömma, Waxholmsbolaget, STF, Skärgårdsstiftelsen och Stockholm Visitors Board.

Redaktionen

massa_afs08sjokortpuff

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar

xshore-bosch-nytt-samarbete

Svenska X Shore tar fram elmotor med elektronikjätten

nyheter_2015_OptimistWaxholmsbat_Ingang_PtiWaxIngang

Passagerarbåt körde rätt genom KSSS seglarskola

batar_motorbatar_earthrace1puff

Jorden runt på biodiesel

nyheter_nimbusparagon

Nimbus köper Paragon