Reportage från Allt på sjön – vilka överlever?

Gustav Morin

Gustav Morin

Under fem års tid har det varit total permafrost i båtsäljarbranschen. Många står vid ruinens brant. Vilka kommer att överleva? <br />Vi luskar efter svar på båtmässan ”Allt på Sjön” i Gustavsberg.

Under tre dagar kommer över 260 nya båtar visas upp i sjön och på land, allt från dagseglare och vattenskotrar till motor- och segelbåtar i 65-fotsklassen. Av dessa sägs hela 37 stycken vara Sverige- eller världsnyheter.

Det kommer även att finnas en stor båttillbehörsutställning med 77 utställare för allt som behövs till båtlivet. Allt detta gör Allt på Sjön i Gustavberg till Sveriges största flytande båtmässa.

För att kunna ta emot alla båtar har Sweboat, som arrangerar mässan, lagt ut 220 meter tillfällig brygga i Arcona Yachts hamn i Gustavsberg.

– Vår målsättning är att Allt på Sjön i Gustavberg ska vara så bred som möjligt och visa upp allt som båtlivet har att erbjuda. Vi vänder oss både till dem som är nyfikna på båtlivet och de som redan upptäckt hur fantastiskt det är, säger Patric Borén, projektledare för mässan.

Allt på Sjön i Gustavsberg arrangeras den 31 augusti till 2 september, kl. 10-18 alla dagar. Fri entré och parkering!

Mer information och utställarförteckning finns på www.alltpasjon.nu.

I hamnområdet finns även en mängd intressanta butiker, museum och outlets som har öppet hela helgen med mässerbjudanden. Bland andra Iittala, Hackman, Rörstrand, Orrefors, KostaBoda, Ateljebutiken och Gustavsbergs Porslinsmuseum.

Boat show

Relaterade artiklar

Digitala båtmässan

Digitala Båtmässan – Allt på sjön och Marstrand Boat Show!

Alltpasjon2019

Sommarens båtmässor ställs in

batar_motorbatar_2018_AnytecGustavsberg_Ingang_AnytecA27HyttIngan

Anytec A27C – nytt med hytt i Gustavsberg

nyheter_2018_AlltPaSjon2018_Ingang_AlltPaSjonIngang

Läge för båtspaning!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar