Samverkan för vad som händer vid bryggan

Redaktionen

Redaktionen

Samverkan för vad som händer vid brygganBryggsamverkan.se är en IT-tjänst som gör det enkelt för båtfolk att tillsammans hjälpas åt att ha koll på båtar och båtgrejer. Man abonnerar på tjänsten årsvis, första året för 170 kronor, därefter 130 kronor

Många av oss har gått där på bryggan och sett något som inte riktigt stämmer. Kanske en dinge på väg att slita sig, en dyr rullfock som slår i vinden eller en förtöjning som släppt. Tänk om det fanns ett lätt sätt att komma i kontakt med båtägaren och berätta?

Ur en sådan situation, en blåsig oktoberdag föddes idén till bryggsamverkan. Vi vet att båtfolk vill hjälpa varandra och se efter våra båtar och båtprylar bara möjligheten finns. Med hjälp av vår tjänst kan alla som vill berätta något för dig om vad de sett göra det genast och du som båtägare kan agera i tid.

Bryggsamverkan löser detta på ett enkelt och smidigt sätt. Tjänsten möjliggör att bli kontaktad i samma stund som någon ser vad som hänt med ett SMS och ett e-mail.

Tecknar man ett medlemskap i vår tjänst får man en uppsättning tåliga vinyldekaler men ett specifikt medlemsnummer att märka sin båt och bryggplats med.

Vill man tala om något för en medlem i bryggsamverkan blir man i texten på dekalen informerad om hur man går till väga för att tala in ett meddelande till just den här medlemmen.

Genom att ringa numret som står på dekalen, knappa in det unika medlemsnumret på dekalen och tala in ett meddelande så genererar vårt system i samma stund ett SMS och ett e-mail till abonnenten som är kopplad till just det medlemsnumret. SMS:et och e-mailet talar om att det nu finns ett röstmeddelande att lyssna av. Vår medlem ringer sedan upp sin röstbrevlåda och lyssnar av sitt meddelande och kan agera i tid.

Tack vare att kommunikationen till medlemmar sker genom medlemsnummer så figurerar inga mobilnummer eller namnuppgifter på dekalerna med de problem det för med sig, allt för intressant information till fel personer. Bryggsamverkan fungerar som ett register men har inte de nackdelar som kan kopplas samman med registrering.

Man abonnerar på tjänsten årsvis. Medlemskostnaden första året är något högre då den inkluderar kostnad för dekaler, plåt för dito och frakt av dessa produkter till medlemmen

www.bryggsamverkan.com

 
Samverkan för vad som händer vid bryggan

Relaterade artiklar

Superladdare från BKK/Plug

Nu byggs Nordens första marina nätverk för snabbladdning

Stridbat

Äntligen – nu kan man starta en egen flotta med stridsbåtar!

U-kajak

U-kajak för en miljon kronor stridsberedd i Vaxholm!

KungsholmenA-scaled-e1618408327930

Nu är det bevisat – nöden har lag!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar