De är med i Över Atlanten 2024: Trollkarl och realitystjärna

De är med i Över Atlanten 2024: Trollkarl och realitystjärna

Redaktionen

over-atlanten-2024-alla-deltagare-i-programmet
De deltar i Över Atlanten 2024: Anders Öfvergård, Malin Gramer, Jessica Andersson, Björn Kjellman, Tobias ”Tobbe Trollkarl” Blom och Hampus Hedström. Ett gäng som i vanlig ordning leds av den alltid så stadiga handen på rodret – Gurra Krantz.

Stjärnspäckat i vanlig ordning inför nästa års säsong av Över Atlanten. Folkkära skådespelaren Björn Kjellman, skandalomsusade Anders ”Arga Snickaren” Öfvergård och populära programledaren Malin Gramer är bara tre av namnen som tagit sig från Kanarieöarna till Rio de Janeiro tillsammans med världsomseglaren Gurra Krantz.

Årets upplaga av Över Atlanten hade inte ens hunnits sändas innan nyheten om vilka som ingår i den stjärnspäckade uppställningen inför nästa år. Men när nu alla avsnitt av årets säsong går att se och besättningen är trygga i hamn (det vill säga på skärmen) kanske längtan efter nästa översegling smyger sig på?

Ja tiden går faktiskt så pass fort att nästa års besättning (alltså de som gjorde överfarten nu under hösten) även de är trygga i hamn efter 3 685 sjömil.

Besättningen bestående av inga mindre än: Malin Gramer, Jessica Andersson, Tobias ”Tobbe Trollkarl” Blom, Anders Övfergård, Hampus Hedström, Björn Kjellman leddes i sedvanlig ordning av den alltid så stadiga handen på rodret – Gurra Krantz. Den första september kastade de loss från Kanarieöarna och satte kursen för den cirka tre veckor långa färden mot Rio de Janeiro.

Oro inför avfärd

– Känslan är mycket pirrig, jag är lite rädd, lite glad och har lite ångest. Vet ni vad? Det är fan i mig en cocktail av känslor, sade den folkkära trollkaren och programledare Tobbe Blom strax innan avfärd.

Men det var inte bara barnfavoriten Tobbe Trollkarl som kände av nerverna inför resan.

– Jag försöker att inte stressa upp mig. Vet ingenting om vd jag kommer få vara med om. Vet bara att jag kommer få vara med om något life changing. Nu blir det radiotystnad i några veckor, sade artisten och realitystjärnan Jessica Andersson i ett inlägg på sin Instagram.

Årets säsong (inspelad tidigare i år) går nu att se i sin helhet på Discovery Plus.

Redaktionen

over-atlanten-2024-alla-deltagare-i-programmet

Skriv kommentar

Lämna en kommentar

Relaterade artiklar

OverAtlantenKOllage

Båtarna från Över Atlanten – den är Gurra Krantz favorit

Anytec A27

Över Atlanten 2023: Bakom kulisserna med Gurra Krantz

Deltagarna-i-Tv-programmet-Over-Atlanten-2023

De är med i Över Atlanten: Rockikonen, Hollywoodfrun & skådisen

Klabbe-Nylof-Over-Atlanten

Över Atlanten – Klabbe Nylöf om spelet bakom kulisserna