Flaskpost från OS-seglaren Fredrik Lööf

Redaktionen

Redaktionen

 Fredrik Lööf - flaskpostFredag är det dags för Fredrik Lööf och Anders Ekström att starta första seglingen i OS.  Starbåtseglarna är Sveriges största medaljhopp inom segling. Till KSSS skickade Fredrik en kort lägesrapport från Qingdao.

Hej, allt bra i Kina…. haft en fin period innan…. är nu sugna på att komma igång…idag total vilo dag med dvd och besök på Starbucks in planerat. Jag tar eventuellt en kust promenad och ett lättare fys pass följt av massage också. Haft bra fart i båten och det känns riktigt bra i kroppen och knoppen.

OS-byn för seglarna i Qingdao är verkligen av 1:a klass. Allt finns på plats. Kineserna har gjort ett otroligt bra jobb och nu hoppas vi på lite extra vind de kommande dagarna. Vi seglar första seglingen den 15:e, dvs nu på fredag….

Anton och Sebbe hade en fantastiskt bra dag igår och flög upp i resultatlistan, helt underbara grabbar med rätt inställning och de ger massa energi för teamet.

Allt kan ske och sker det inte annars så sker det på OS. Det är en sak som är säker, vår fokus är på plats och vi kommer att kämpa på allt vad vi kan hela vägen.

Bästa seglarhälsning – Fredrik

 

 

Fredrik Lööf Starbåt

Relaterade artiklar

racing_bankappsegling_2018_MakalosMalgangMM_Ingang_MaskalosMalgangIngang

Makalös målgång i Mästarnas Mästare!

racing_bankappsegling_2017_Landslaget_Ingang_dslagInganggg

Sveriges största OS hopp!

racing_bankappsegling_2017_SuneCHallofFame_Ingang_SuneCarlssonHallofFame

Sune Carlsson invald i seglingens Hall of Fame

racing_bankappsegling_2015_VM470_Inganggaller_470IngangGaller

VM i 470 – Sverige leder!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar