Ihopfällbar SeaCart 30

Redaktionen

Redaktionen

Ihopfällbar Sea Cart 30Uppdaterad Oceanlakemarine med Calle Hennix i spetsen lanserar en hoppfällbar variant av trimaranen SeaCart 30. Fortfarande är det fråga om en racig trimaran med mycket kolfiber, men SeaCart 30FCR blir trailerbar.

De första fem beställningarna på SeaCart 30 FCR (Folding Club Racer) erbjuds med 15 procent i rabatt på skrovpriset.
Skroven byggs i e-glas. Balkar, mast, roder, centerbord och vissa skott och förstärkningar byggs i kolfiberlaminat.

Uppdaterad med pressmeddelande

Ny fällbar SeaCart 30 FCR

Med den nya entypstrimaranen SeaCart 30 Folding Club Racer (FCR) fortsätter Svenska Oceanlake Marine AB sin strävan att utveckla och tillverka marknadens bästa kappseglings trimaraner. FCR vänder sig till kunder som efterfrågar; enkelt och snabbt handhavande till och från trailer (1 tim), ökad komfort för familjesegling, högsta byggkvalitet för säkerhet och bättre andrahandsvärde, entypskappsegling, lättare att ta till sig än ”supersonic” snabba SC30 Grand Prix (GP) – FCR har lägre mast och mindre ytor på seglen, möjlighet att segla på ett skrov ”i starkare vindar”, Ett mycket resonabelt pris.

FCR lämpar sig både för kustnära kappseglingar, entyp, LYS och lummiga skärgårdsturer med vänner och familj. För att passa olika behov har OLM tillsammans med North Sails utvecklat två grundställ. En för entypskappsegling som inkluderar ett storsegel med maximerad yta och två rev, en självslående fock med ett rev samt en topphissad Gennaker. Därtill finns ett Crusingställ med mindre ytor, två rev i storseglet, rullbar fock och Gennaker som hissas just ovanför förstaget (fractional).

SC30 FCR är framtagen för att bli en stor internationell entypsklass. Fällsystemet kombinerat med dito fällbar mast gör att du snabbt kommer iväg efter en kappsegling, ungefär som andra modeller på marknaden. Men där tar likheterna slut. SC30 FCR produceras i samma formar som den numera världsberömda kolfibermodellen SC30 GP fast i e-glas.

Skroven byggs med många kolfiberförstärkningar. Balkar, roderblad, centerbord, mast, byggs helt i kolfiber för att motsvara de höga krav OLM ställer på en produkt redo för höga hastigheter och entypskappsegling. Vi vet sedan tidigare att SC30 passar utmärkt som en fantastisk snabb och säker event plattform så det får man på köpet när man äger en SC30. Du får med FCR även en plattform för sköna seglingar i skärgården.

Nu har du ett unikt tillfälle att lägga vantarna på den bästa 30 fots trimaran sedan SeaCart 30 GP introducerades 2005. För att vara säker på att klassen kommer igång erbjuds de första 5 köparna 15 % skrov rabatt! Prissättningen är nära, ibland till och med lägre än andra trimaraner i samma storlek.

För mer information och priser: www.seacart30.com .

Mer info: www.oceanlakemarine.com

Ihopfällbar Sea Cart 30

Relaterade artiklar

Superladdare från BKK/Plug

Nu byggs Nordens första marina nätverk för snabbladdning

Stridbat

Äntligen – nu kan man starta en egen flotta med stridsbåtar!

U-kajak

U-kajak för en miljon kronor stridsberedd i Vaxholm!

KungsholmenA-scaled-e1618408327930

Nu är det bevisat – nöden har lag!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar