Premiär för Moody i Sverige

Redaktionen

Redaktionen


Bryggan i Väst har fått agenturen för Moody i Sverige. De öppnar med att visa  Moody 41 Classic på Scandinavian Boat Show, Stockholmsmässan den 5-9 november 2008.

Vi på Bryggan i Väst är stolta att kunna erbjuda Moodys spännande segelbåtprogram för den svenska marknaden och få tillfället att visa upp Moody 41 Classic under mässdagarna, skriver Bryggan i Väst i ett pressmeddelande.

Idag kan man välja mellan den nya Moody 41 Classic och modernare Moody 45 DSe. Nya Moody 41 Classic påminner mycket om de klassiska Moodybåtarna.

Man har tagit det bästa från klassikerna och byggt en båt som är anpassad efter dagens behov. Resultatet har blivit en elegant båt med goda seglingsegenskaper och hög komfort.

Båten har världspremiär i slutet av oktober på hanseboot, Hamburg Messe i Tyskland och visas för första gången i Sverige under Scandinavian Boat Show, Älvsjö 5- 9 november.

Moody 45 DSe är en av de få däcksalongsbåtar på marknaden med ett skrov i epoxi. Salongen är på samma nivå som sittbrunnen ? en design som annars är vanlig hos motorbåtar. Men båten har mer att erbjuda än snygg design. Båten erbjuder seglaren hög komfort, seglingsegenskaper med mjuk gång och bra prestanda.
Moody 45DSe har nu blivit nominerad till Yacht of the Year 2008/09.

– Sedan år 2000 har vi sålt Hanse segelbåtar som idag är ett av de mest säljande segelbåtsmärkena i Sverige. Nu breddar vi vårt utbud och lanserar Moody i Sverige. Att Moody också tillverkas i Hanses moderna och effektiva produktionsanläggningar ger en prisbild på båtarna som marknaden kommer att uppskatta, sammanfattar Per Witte, Bryggan i Väst AB.

www.bryggan.net.

batar_segelbatar_2008_moody41ext_450

Relaterade artiklar

Screenshot 2021-01-22 at 13.56.23

Otroligt hemmabygge – 74 fot av solid livsglädje!

Visby stridsfartyg

Stealth korvetten Visby – en smygare i världsklass!

Uppblåsbar fiskeflotte – för familjen?

Outdoor Boys – stora äventyr med liten budget

Poliskrasch

Polisen går på grund!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar