Seglingens Grand Prix – alla program från TV4 Sport

Gustav Morin

Första fem avsnitten där vi får följa klasserna X-35 och anrika Drake men också fartiga SeaCart och M32. Därtill inslag om dramatiken i America’s Cup.
https://www.youtube.com/watch?v=PxoZx0oJRwE

Reportage från M32 Cup i Norge där Hamnen.ses Gustav Morin också var på plats. Första inslaget från Drakserien.

Hansen och Berntsson har det tufft i World Match Racing Tour, inslag med där Klabbe Nylöf berättar hur foils (centerbord som generar lyft) fungerar. Inblick i America’s Cup och det kritiska läget för svenska Artemis.

Reportage från Nautor Swan-varvet i finska Jakobstad, ett varv som sedan cirka 10 år tillbaka ägs och drivs av italienare. Klabbe Nylöf har nyligen blivit återförsäljare för märket i Sverige. Inblick i Marstrand Match Cup och inslag från Match Racing Tour med Björn Hansen. Sen intervju med seglingsgurun Björn Österberg om seglingstaktik- och -teknik.

Reportage från Lidingö med X-35 men också från stabila 100-fotaren Hyundai. Därefter får vi hänga med Artemis ungdomsgäng som har fått chansen att delta i America’s Cup Youth Challenge. Här tränar de i frisk med vind Sea Cart 26.

Första seglingen i X-35 Cup i Saltsjöbaden med ett gäng seglarlegender på plats och telefonintervju med Artemis besättningsman Magnus “Mango” Augustson om dödsolyckan i America’s Cup.

racing_bankappsegling_2013_Seglingens_Grand_Prix_15_Seglingens_Grand_Prix__250x127_playknapp

Relaterade artiklar

Rekord_for_sportfiskemassan

Bra drag i montrarna på årets sportfiskemässa

Sailing_La_Vagabondee_rabies

Sailing La Vagabonde – känd långseglare attackerad av apor

Tusen_valar_siktade

Kryssningsfartyg omringat av över 1 000 valar

windwings

Cirkeln är sluten – seglande fraktfartyg gör comeback

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar