Seglardojjan – den enda rätta för modelejon

Redaktionen

Redaktionen

“På fötterna är det seglarskor som gäller. Klassiskt bruna eller helvita. Man kan även satsa på accentfärger som rött eller grönt.”
Per Nilsson, chefredaktör på herrmodetidningen King ger sina bästa råd om vad män ska ha på sig i sommar. Gäller främst de som inte har en aning om vad en båt är.

I tidningen Dagens Nyheter, onsdagen den 16 maj, presenteras en artikel om mäns ökade modemedvetenhet. Män i åldern 15-39 år köper kläder för 8 000 kronor per år. Det visar siffror från Research International/Sifo media som herrmodetidningen King låtit ta fram.

Det är mer pengar än vad samma man lägger på datorer (2.234 kronor), hemelektronik (2.027 kronor) eller alkohol (3.951 kronor) under ett år.

– Det har skett en attitydförändring. I dag är det okej för män att lägga tid och pengar på mode och stil. Tidigare ansågs man vara en fjolla eller outsider, säger Per Nilsson, chefsredaktör på herrmodetidningen King.

– På fötterna är det seglarskor som gäller. Klassiskt bruna eller helvita. Man kan även satsa på accentfärger som rött eller grönt.

{smoothgallery}

hamnen.se menar att det enda märket som gäller för landkrabbor som vill vara helt rätt är Sperry Topsider. Det är originalet från 1935 som gäller, inget annat.

För den som vill ha en mer praktisk, modern sko att segla i finns det däremot mängder av märken och modeller att välja mellan.

nyttigt_tipstillbehor_sperrypuff

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar