Sjökort nu även i iPhone

Redaktionen

Redaktionen

Nyhet

Sjökort nu även i iPhoneSjökort nu även i iPhone

Efter succén med sjökort på eniro.se uppdaterar Eniro nu sin iPhone-applikation med gratis sjökort.
Precis som på eniro.se omfattar sjökorten hela landets kuststräcka samt de stora sjöarna och fungerar som planeringsverktyg för alla som vill ut på sjön.

Sjökorten i den uppdaterade iPhone-applikationen innehåller data från Lantmäteriet. Detaljinformationen är densamma som finns på eniro.se och motsvarar kustsjökorten, skärgårdssjökorten, båtsportsjökorten samt specialsjökorten. Information från Eniros Gula Sidorna, så som vandrarhem, restauranger och bensinmackar, kan ses direkt i sjökorten.

– Med sjökorten i iPhonen erbjuder Eniro ett planeringsverktyg som inte bara går att använda hemma framför datorn utan också i båten eller på bussen på väg ut i skärgården, säger Mikael Mathison, Produktchef kartor och sjökort på eniro.se.

Förutom sjökorten har även några andra uppdateringar av applikationen gjorts för att göra den mer lättanvänd och bättre svara upp till användarnas önskemål.

– Eniros iPhone-applikation har blivit otroligt uppskattad och det känns roligt att nu inför sommaren lansera en ännu bättre version som dessutom inkluderar sjökorten, säger Oscar Berg, Produktchef mobil.eniro.se.

Den uppdaterade iPhone-applikationen finns att ladda ner på App Store via iTunes eller direkt i iPhone.

Ladda ner här

Sjökort nu även i iPhone

Relaterade artiklar

Superladdare från BKK/Plug

Nu byggs Nordens första marina nätverk för snabbladdning

Stridbat

Äntligen – nu kan man starta en egen flotta med stridsbåtar!

U-kajak

U-kajak för en miljon kronor stridsberedd i Vaxholm!

KungsholmenA-scaled-e1618408327930

Nu är det bevisat – nöden har lag!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar