VesselView 703 – allt i ett!

Redaktionen

Med Mercurys nya multifunktionsskärm har man all nödvändig information samlad på ett lättavläst ställe. 

Denna högupplösta pekskärm i glas påstås vara särdeles lättavläst i alla sol, mörker, vida binklar – ja i alla förhållanden. Inte minst för att den har en bländreducerande beläggning i kombination med en dimbar belysning.

Men det slutar inte där. För någon på företaget har också räknat ut att ett bildförhållande på just 16 x 9 är det optimala för tydligheten.

30 olika motorvärden
VesselView 703 visar information för upp till fyra motorer samtidigt på ett lättläst gränssnitt. Man får alltså alltså information för fler än 30 motorvärden – inklusive bränslenivå/räckvidd, oljetemperatur, oljetryck, batterispänning, vattendjup, elsystem och mycket mer.

Till detta kommer en inbyggd 10 Hz GPS och med den möjlighet till sjökortsplotter (regionala elektroniska sjökort köps separat). Sedan finns också ett inbyggt ekolod och ”true dual-channel CHIRP”, vilket brukar uppskattas av sportfiskare.

Radar, ekolod…
Den kan också integreras med alla Simrad-tillbehör för produktsortimentet NSS Evo3, inklusive radar, ekogivare, fish finder-givare, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link, C-Zone digital switching och annat.

Sist men inte minst är VesselView 703 ett system som kan byggas ut mycket och som har en gatewayfunktion som gör att SmartCraft-data kan visas på NMEA 2000-enheter.

GoFree Wi-Fi
Den har stöd för 16 språk och övergångar mellan flera enheter. Tillgängliga programuppdateringar meddelas också automatiskt via GoFree Wi-Fi, som är integrerat i systemet.

I satsen med VesselView 703 ingår också Mercurys VesselView Link, vilket är nödvändigt för att integrera framdrivningssystemet helt och för att göra skärmen verkligt multifunktionell.

batprylar_2017_VesselView703_Ingang_MercuryVesselIngangIngang

Relaterade artiklar

Mercury_V10_400R_inledningsbild

V10 400R – ny högpotent racingmotor från Mercury

Mercury_Avator_75e_inledningsbild

Avator 7.5e – premiär för Mercurys första elmotor

Mercury-V10-400-hk

Mercury lanserar första utombordaren med V10 och 400 hk

Mercury_V12_forsta_intryck

Mercury V12 600 hk – första intrycken från testen

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar