VesselView 703 – allt i ett!

Redaktionen

Redaktionen

Med Mercurys nya multifunktionsskärm har man all nödvändig information samlad på ett lättavläst ställe. 

Denna högupplösta pekskärm i glas påstås vara särdeles lättavläst i alla sol, mörker, vida binklar – ja i alla förhållanden. Inte minst för att den har en bländreducerande beläggning i kombination med en dimbar belysning.

Men det slutar inte där. För någon på företaget har också räknat ut att ett bildförhållande på just 16 x 9 är det optimala för tydligheten.

30 olika motorvärden
VesselView 703 visar information för upp till fyra motorer samtidigt på ett lättläst gränssnitt. Man får alltså alltså information för fler än 30 motorvärden – inklusive bränslenivå/räckvidd, oljetemperatur, oljetryck, batterispänning, vattendjup, elsystem och mycket mer.

Till detta kommer en inbyggd 10 Hz GPS och med den möjlighet till sjökortsplotter (regionala elektroniska sjökort köps separat). Sedan finns också ett inbyggt ekolod och ”true dual-channel CHIRP”, vilket brukar uppskattas av sportfiskare.

Radar, ekolod…
Den kan också integreras med alla Simrad-tillbehör för produktsortimentet NSS Evo3, inklusive radar, ekogivare, fish finder-givare, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link, C-Zone digital switching och annat.

Sist men inte minst är VesselView 703 ett system som kan byggas ut mycket och som har en gatewayfunktion som gör att SmartCraft-data kan visas på NMEA 2000-enheter.

GoFree Wi-Fi
Den har stöd för 16 språk och övergångar mellan flera enheter. Tillgängliga programuppdateringar meddelas också automatiskt via GoFree Wi-Fi, som är integrerat i systemet.

I satsen med VesselView 703 ingår också Mercurys VesselView Link, vilket är nödvändigt för att integrera framdrivningssystemet helt och för att göra skärmen verkligt multifunktionell.

batprylar_2017_VesselView703_Ingang_MercuryVesselIngangIngang

Relaterade artiklar

Alfadan outboard engine

Ny snurra med fyra cylindrar och 654 hk!

annonsmarkerad_2019_Simrad_Cruise_Simrad_Cruise_Family_puff

Simrads Cruise – med fokus på enkel användning

batprylar_2018_Mercury300_Ingang_MercInganggggg

Mercury 300 – nytillskott i tungviktsklassen!

batprylar_2017_Mercury15_Ingang_Mercury15Ingan

Mercury 15 – rorkult med fri placering

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar